PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43676
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

Kamilla Baar jest piękną kobietą ale oglądając ją w dwóch ostatnich odcinkach można dostać oczopląsu. Chodzi o to że KAMILLA zrobiła operację plastyczną nosa i producenci serialu tak nagrali sceny ze raz ma stary nos a raz nowy:-)

fav

Naprawdę uważasz, ze jest piękna? Bo mi się wydaje, że Kamila należy do tych aktorek, o których "wypada" mówić, że są piękne. A to dlatego, że jest w miarę zdolna, ma oryginalną urodę(tzn. miała, dopóki nie zrobiła sobie tej blond katastrofy na głowie), zagrała w niezłym "Vinci" i ogólnie jest raczej lubiana. To trochę tak jak z Kingą Preis. Do kto wie jakich nie należy ale ludzie uważają ją za dobrą aktorkę więc mówią " och, piękna z niej kobieta" chcąc wyjść na takich otwartych, wyluzowanych.
Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi. Jeśli aktorka nie ma jakiejś dobrej roli na swoim koncie, przypuśćmy gra tylko w serialach to się ją krytykuje, również za wygląd chociaż jest ładna. Na przykład Cichopek. Uważam, że jest ładna, dużo ładniejsza od Baar ale każdy wylewa na nią pomyje bo gra w "M jak miłość". Oczywiście piękno to pojęcie subiektywne, dlatego pytam czy rzeczywiście Ci się podoba czy raczej chodzi o to, że jest teraz na fali, jest teraz "moda" na Kamilę. ???

tinnyjustiny

Cichpek jest ładna ale to za mało, nie emocji w jej grze aktorskiej. Ogólnie to trzeba mieć to coś co sprawia, że widać emocje. Na pewno Kamilla jest lepszą aktorką niż Cichopek. Można jej zarzucić monotematyczną rolę wiecznie skrzywdzonej kobiety w "na dobre i na złe", ale radzi sobie. Wydaje mi się, że aktorzy generalnie lepiej wypadają w rolach teatralnych, gdzie jest więcej dynamizmu, wiekszy spontan i brak dubli scen. Ogladam serial " na dobre..." ze względu na młodych aktorów. Jednak serial ten nie dorównuje np. dr House'wi. Oglądam pewne, seriale nie z nudów ,ale z ciekawości ludzkich zachowań i dialogów.

fav

Baar jest całkiem ładna, ale najpiękniejsza w "Na dobre i na złe" jest Agata Woźnicka. Bezkonkurencyjna.
Tak jak Trzynastka w "Dr House'ie"

Vanessa100

Mi się Agata w ogóle nie podoba. Poza tym irytuje mnie ta aktorka. To juz Wiki jest od niej dużo ładniejsza moim zdaniem. Ma bardziej szlachetną urodę. Komarnicka ma twarz jak wiewióra chociaż zauważyłam, ze dużo osób się nią zachwyca.

tinnyjustiny

Agatę uważam za najładniejszą lekarkę w Leśnej Górze.
Ale za najfajniejszą uważam Wiki. Bardzo ją lubię.

tinnyjustiny

Wiki lubię bardziej niż Agatę

Vanessa100

Agata wygląda jak ziemniak

ocenił(a) serial na 7
Vanessa100

Dokładnie :)
Ogólnie panie w Leśnej Górze sąładne, ale Agata najbardziej :)

anulka88

Jak pierwszy raz zobaczyłam w NDiNZ Agatę to uderzyła mnie od razu jej wielka uroda. Tak samo było z Trzynastką z House'a.

Ciekawe czy w rzeczywistości są gdzieś w Polsce takie szpitale, w których pracuje tyle pięknych lekarek i tylu przystojnych lekarzy.
Chyba tylko w serialach tak jest :D:D

ocenił(a) serial na 7
fav

Nie zauważyłam nic takiego... :p