odc. 544 - Nowe życie
Przemek pakuje się przed wyjazdem na misję i - za radą Zuzy - urządza wyprzedaż swoich rzeczy. A przyjaciele szykują dla chirurga pożegnalną imprezę. Tymczasem Wiktoria zdradza koledze, że Ola jest w ciąży - nieświadoma, że to właśnie on jest ojcem? A młoda stażystka nagle źle się czuje i traci przytomność.
Do szpitala zgłasza się Lucjan ? kierowca limuzyny, który skarży się na ostry ból brzucha. Klaudia ma na dyżurze mnóstwo pracy i zgadza się, by mężczyzna wrócił na badania dopiero następnego dnia. A wtedy pacjent trafia do Borysa, który diagnozuje zator. Okazuje się, że konieczna jest natychmiastowa operacja - inaczej jelito chorego obumrze. A Klaudia, wypuszczając Lucjana do domu, popełniła groźny błąd?
Tymczasem Falkowicz robi wszystko, by na nowo zawrócić w głowie Kindze. Chirurg chce zapewnić sobie jej milczenie? i w końcu bierze z laborantką potajemny, kameralny ślub. Profesor podstępem wprasza się też na spotkanie Marka z przedstawicielami koncernu ze Szwajcarii. I odkrywa, że zagraniczni partnerzy - bojąc się skandalu - wcale nie cieszą się na jego widok.
emisja: 22.01.2014
chyba jeszcze niedostępny w necie, jeśli nie emitowali nawet 543.
543 znalazłam i był bardzo ciekawy, ale to może wypowiem się w innym temacie, jak się pojawi :)
Ta Wiktoria mnie trochę irytuje mówi że nie kocha Falkowicza a z drugiej strony podchodzi emocjonalnie do tego co mówi.Gdyby był jej obojętny powinna bez emocji słuchać tego co mówi i się nie przejmować.
Oj witam w klubie... Ja po tym jak zniszczyli wątek Wiki i Andrzeja i zeswatali go z tą blond biczys stwierdziłam że bye bye NDiZ nie mam zamiaru tego dłużej oglądać... Chyba że jakoś to naprawią w co wątpię.
Poza tym znowu robią w Falkowicza kawał drania.Znów jest zarozumiały,poniża kierownika badań,wszędzie szuka pieniędzy i sławy,A na dodatek ten ślub z Kingą oraz wrobienie tego naukowca.
Właśnie mogli pociągnąć to w drugą stronę,że był zimny bo nie miał rodziców,że rozdzielono go z bratem i wychowywał się w domu dziecka.
Badania są żeby ratować ludzi,kocha Wiktorię naprawdę,zrywa kontakt z Kingą i jasno daje do zrozumienia że albo Wiki albo nikt.Najwyżej jak ona definitywnie powie mu że nic z tego mógłby szukać innej kobiety np tej blond pięlegniątki która rywalizowała o status oddziałowej z matką Borysa.
Ujmę to tak... Nie tędy droga, pani reżyser .____.! serial pewnie stracił wielu fanów po ostatnich odcinkach.
Nie rozumiem jaki był sens ocieplić wizerunek Falkowicza jak znów robią z niego zimnego drania.On nie tylko myśli o sławie i pieniądzach ale jeszcze się z tym odnosi tak jakby się bał że ktoś pomyśli że ma dobre intencje.
A teraz na superseriale huczą że internauci chcą romansu Wiki i Adama... Fajnie wiedzieć że mogę już bez wyrzutów sumienia ten serial omijać szerokim łukiem i nie mieć wyrzutów sumienia z powodu tego że obniżyłam ocenę :D!
Zrobili z Wiki taką ktora nie wie czego chce.Najpierw ciągło ją do Andrzeja teraz do Adama.
Tydzień później, ale jest. Tyle dobrego, że Przemek w końcu wie.
Tak poza tym u mnie czar goryczy właśnie został przelany. Zaczyna mi skakać ciśnienie na Adasia widok. Tylko uważajcie żeby Wam to AdWi nie wyszło... bokiem. Rozumiem całym poprzednim sezonem mogę sobie dupę podetrzeć :/ Spoko, kumam. Haha pewnie podczas tej sceny "pożegnania", jak Wiki odchodziła miałam taką samą minę jak Falko. Pfff Możecie się w to bawić tylko, że beze mnie. Jak to jest zapowiedź definitywnego końca miłosnego wątku Andrzeja i Wiktorii to ja wychodzę i ja nie wiem kiedy ja wrócę.
Młegh... *żółw* ja tam już nawet na stronę nie zaglądam bo mam dosyć xD! Nawet ocenę obniżyłam z dziką rozkoszą <3!
Żółwik, żółwik* Mania. W kupie raźniej! ;) Znam ten ból. Masz rację, nie warto! xD
Znam, oj znam xD poprzedni sezon to była zajebioza... a teraz wszystko psują #_#!
Właśnie. Miało być tak pięknie... No cóż widać, co dobre szybko się kończy. Szkoda tylko, że jeszcze zanim się zaczęło. Czas pokaże jak na tym wyjdą..
Przypadkiem obejrzałam odcinek ze ślubem cywilnym... Całus od Wiktorii no i mina Falka na samym ślubie miażdżą >D! no i niezmiernie zaciekawiło mnie to: http://archiwum.nadobre.tvp.pl/125513/luty-pelen-szalenstwa.html czyżby... Szykowała się upojna noc ;o! Jeśli tak to chcę ten odcinek <333333!
Prawda? :D Z tego wszystkiego to i ja złamałam swoje zasady, żeby sprawdzić :D Niestety Gwiazdo wystarczy zajrzeć na inne serialowe stronki, aby wiedzieć, że nie warto się łudzić..
Taaa też już się obudziłam ;_;! Nosz kurde to jest seryjne szczucie oO i znowu ten Adaś :\!
No bez kitu. Weź w ogóle szkoda gadać :/ Tak go chyba Wiki "dogoni" rozumiesz... Pff AdWi sradwi -,- no mówiłam, że Doktorek zaczyna mnie wkurzać! xD
mnie też wkurza co by nie wyrazić się bardziej kolokwialnie i niecenzuralnie~ :D! Olać i nie psuć sobie nerwów ochłapami\wodzeniem za nos\drwinami\czy jak to inaczej nazwać pani reżyser <3 nie ogarniam już tego, ale pocieszam się tym że nie ja jedyna xD!
Tjuu.. Mówisz kulturę trzeba zachować? ok ;) Tak, drwina wydaje mi się najlepszym określeniem. Dokładnie olać to, bo szkoda zdrowia (nerwów). Niech sobie robią, co chcą.
Zuza... Co raz bardziej działa na nerwy... A ta scena ze szklanką... wrrr... wykopałabym ją z mojego mieszkania po czymś takim :D Nie rozumiem gdzie Przemo ma oczy... Tym bardziej, że każdy to widzi...
Klaudia i jej reakcja na telefon Konicy :D W ogóle niech oni go dają z powrotem, niech nawet nie myślą o zmniejszeniu jego wątku...
No i końcówka... W końcu się dowiedział :)) Czekam na dalszy rozwój akcji :)
A ja jestem za tym by Wiki i Adam nie byli razem spieprzą cały wątek !!!!
Nie wiem jak wy ale mnie nogi Wiki zachwyciły w tym odc. :>
Dla mnie Wiki na razie sama powinna być, z Falkowiczem to w ogóle jakaś pomyłka by była... a Adam? Kiedyś, może i bym była za, ale to na pewno nie teraz... Gdyby teraz ich sparowali to wyszłoby takie trochę z opieki po tym wypadku Wiki, trochę taka "litość/współczucie" z jej strony, bo zna tajemnicę Falkowicza on nie, oglnie teraz jest za dużo wszystkiego naokoło i twje sytuacji ich związek nie był by dobrym wyjściem...
Kasia ogólnie jest ładna, ale jak się szykowała na imprezę i później w szpitalu wyglądała obłędnie :))