PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43676
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

odc. 544

ocenił(a) serial na 7

odc. 544 - Nowe życie

Przemek pakuje się przed wyjazdem na misję i - za radą Zuzy - urządza wyprzedaż swoich rzeczy. A przyjaciele szykują dla chirurga pożegnalną imprezę. Tymczasem Wiktoria zdradza koledze, że Ola jest w ciąży - nieświadoma, że to właśnie on jest ojcem? A młoda stażystka nagle źle się czuje i traci przytomność.
Do szpitala zgłasza się Lucjan ? kierowca limuzyny, który skarży się na ostry ból brzucha. Klaudia ma na dyżurze mnóstwo pracy i zgadza się, by mężczyzna wrócił na badania dopiero następnego dnia. A wtedy pacjent trafia do Borysa, który diagnozuje zator. Okazuje się, że konieczna jest natychmiastowa operacja - inaczej jelito chorego obumrze. A Klaudia, wypuszczając Lucjana do domu, popełniła groźny błąd?
Tymczasem Falkowicz robi wszystko, by na nowo zawrócić w głowie Kindze. Chirurg chce zapewnić sobie jej milczenie? i w końcu bierze z laborantką potajemny, kameralny ślub. Profesor podstępem wprasza się też na spotkanie Marka z przedstawicielami koncernu ze Szwajcarii. I odkrywa, że zagraniczni partnerzy - bojąc się skandalu - wcale nie cieszą się na jego widok.

emisja: 22.01.2014

_nn_

chyba jeszcze niedostępny w necie, jeśli nie emitowali nawet 543.
543 znalazłam i był bardzo ciekawy, ale to może wypowiem się w innym temacie, jak się pojawi :)

ocenił(a) serial na 10
_nn_

myslalm ze falkowicz wezmie slub z wiki na 100% ;/ ja juz tgo nie ogladam

użytkownik usunięty
tytulfilmu

Ta Wiktoria mnie trochę irytuje mówi że nie kocha Falkowicza a z drugiej strony podchodzi emocjonalnie do tego co mówi.Gdyby był jej obojętny powinna bez emocji słuchać tego co mówi i się nie przejmować.

ocenił(a) serial na 2
tytulfilmu

Oj witam w klubie... Ja po tym jak zniszczyli wątek Wiki i Andrzeja i zeswatali go z tą blond biczys stwierdziłam że bye bye NDiZ nie mam zamiaru tego dłużej oglądać... Chyba że jakoś to naprawią w co wątpię.

użytkownik usunięty
Marien

Poza tym znowu robią w Falkowicza kawał drania.Znów jest zarozumiały,poniża kierownika badań,wszędzie szuka pieniędzy i sławy,A na dodatek ten ślub z Kingą oraz wrobienie tego naukowca.

Właśnie mogli pociągnąć to w drugą stronę,że był zimny bo nie miał rodziców,że rozdzielono go z bratem i wychowywał się w domu dziecka.
Badania są żeby ratować ludzi,kocha Wiktorię naprawdę,zrywa kontakt z Kingą i jasno daje do zrozumienia że albo Wiki albo nikt.Najwyżej jak ona definitywnie powie mu że nic z tego mógłby szukać innej kobiety np tej blond pięlegniątki która rywalizowała o status oddziałowej z matką Borysa.

ocenił(a) serial na 2

Ujmę to tak... Nie tędy droga, pani reżyser .____.! serial pewnie stracił wielu fanów po ostatnich odcinkach.

użytkownik usunięty
Marien

Nie rozumiem jaki był sens ocieplić wizerunek Falkowicza jak znów robią z niego zimnego drania.On nie tylko myśli o sławie i pieniądzach ale jeszcze się z tym odnosi tak jakby się bał że ktoś pomyśli że ma dobre intencje.

ocenił(a) serial na 2

A teraz na superseriale huczą że internauci chcą romansu Wiki i Adama... Fajnie wiedzieć że mogę już bez wyrzutów sumienia ten serial omijać szerokim łukiem i nie mieć wyrzutów sumienia z powodu tego że obniżyłam ocenę :D!

użytkownik usunięty
Marien

Zrobili z Wiki taką ktora nie wie czego chce.Najpierw ciągło ją do Andrzeja teraz do Adama.

ocenił(a) serial na 3
_nn_

Tydzień później, ale jest. Tyle dobrego, że Przemek w końcu wie.
Tak poza tym u mnie czar goryczy właśnie został przelany. Zaczyna mi skakać ciśnienie na Adasia widok. Tylko uważajcie żeby Wam to AdWi nie wyszło... bokiem. Rozumiem całym poprzednim sezonem mogę sobie dupę podetrzeć :/ Spoko, kumam. Haha pewnie podczas tej sceny "pożegnania", jak Wiki odchodziła miałam taką samą minę jak Falko. Pfff Możecie się w to bawić tylko, że beze mnie. Jak to jest zapowiedź definitywnego końca miłosnego wątku Andrzeja i Wiktorii to ja wychodzę i ja nie wiem kiedy ja wrócę.

ocenił(a) serial na 2
CytrynOOwkaxD

Młegh... *żółw* ja tam już nawet na stronę nie zaglądam bo mam dosyć xD! Nawet ocenę obniżyłam z dziką rozkoszą <3!

ocenił(a) serial na 3
Marien

Żółwik, żółwik* Mania. W kupie raźniej! ;) Znam ten ból. Masz rację, nie warto! xD

ocenił(a) serial na 2
CytrynOOwkaxD

Znam, oj znam xD poprzedni sezon to była zajebioza... a teraz wszystko psują #_#!

ocenił(a) serial na 3
Marien

Właśnie. Miało być tak pięknie... No cóż widać, co dobre szybko się kończy. Szkoda tylko, że jeszcze zanim się zaczęło. Czas pokaże jak na tym wyjdą..

ocenił(a) serial na 2
CytrynOOwkaxD

Przypadkiem obejrzałam odcinek ze ślubem cywilnym... Całus od Wiktorii no i mina Falka na samym ślubie miażdżą &gt;D! no i niezmiernie zaciekawiło mnie to: http://archiwum.nadobre.tvp.pl/125513/luty-pelen-szalenstwa.html czyżby... Szykowała się upojna noc ;o! Jeśli tak to chcę ten odcinek <333333!

ocenił(a) serial na 3
Marien

Prawda? :D Z tego wszystkiego to i ja złamałam swoje zasady, żeby sprawdzić :D Niestety Gwiazdo wystarczy zajrzeć na inne serialowe stronki, aby wiedzieć, że nie warto się łudzić..

ocenił(a) serial na 2
CytrynOOwkaxD

Taaa też już się obudziłam ;_;! Nosz kurde to jest seryjne szczucie oO i znowu ten Adaś :\!

ocenił(a) serial na 3
Marien

No bez kitu. Weź w ogóle szkoda gadać :/ Tak go chyba Wiki "dogoni" rozumiesz... Pff AdWi sradwi -,- no mówiłam, że Doktorek zaczyna mnie wkurzać! xD

ocenił(a) serial na 2
CytrynOOwkaxD

mnie też wkurza co by nie wyrazić się bardziej kolokwialnie i niecenzuralnie~ :D! Olać i nie psuć sobie nerwów ochłapami\wodzeniem za nos\drwinami\czy jak to inaczej nazwać pani reżyser <3 nie ogarniam już tego, ale pocieszam się tym że nie ja jedyna xD!

ocenił(a) serial na 3
Marien

Tjuu.. Mówisz kulturę trzeba zachować? ok ;) Tak, drwina wydaje mi się najlepszym określeniem. Dokładnie olać to, bo szkoda zdrowia (nerwów). Niech sobie robią, co chcą.

ocenił(a) serial na 7
_nn_

Zuza... Co raz bardziej działa na nerwy... A ta scena ze szklanką... wrrr... wykopałabym ją z mojego mieszkania po czymś takim :D Nie rozumiem gdzie Przemo ma oczy... Tym bardziej, że każdy to widzi...
Klaudia i jej reakcja na telefon Konicy :D W ogóle niech oni go dają z powrotem, niech nawet nie myślą o zmniejszeniu jego wątku...
No i końcówka... W końcu się dowiedział :)) Czekam na dalszy rozwój akcji :)

ocenił(a) serial na 6
anulka88

A ja jestem za tym by Wiki i Adam nie byli razem spieprzą cały wątek !!!!

Nie wiem jak wy ale mnie nogi Wiki zachwyciły w tym odc. :>

ocenił(a) serial na 7
aga553

Dla mnie Wiki na razie sama powinna być, z Falkowiczem to w ogóle jakaś pomyłka by była... a Adam? Kiedyś, może i bym była za, ale to na pewno nie teraz... Gdyby teraz ich sparowali to wyszłoby takie trochę z opieki po tym wypadku Wiki, trochę taka "litość/współczucie" z jej strony, bo zna tajemnicę Falkowicza on nie, oglnie teraz jest za dużo wszystkiego naokoło i twje sytuacji ich związek nie był by dobrym wyjściem...

Kasia ogólnie jest ładna, ale jak się szykowała na imprezę i później w szpitalu wyglądała obłędnie :))

ocenił(a) serial na 3
anulka88

Jak milion dolarów! (:

CytrynOOwkaxD

Widzę, że wielu z Was załamał koniec wątku FaWi.
Akurat mnie nie załamał.

ocenił(a) serial na 3
Vanessa100

To się cieszę, Van :)
Ja nic nie poradzę na to, że Tych Dwoje tak na mnie działa. Może to i głupie i dziecinne, ale cóż.