PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43676
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

Adam uparcie proponuje Wiktorii "powtórkę" z namiętnej nocy, a gdy lekarka odmawia, oskarża ją o to, że przespała się z nim tylko po to, by zemścić się na Falkowiczu, za co dostaje od ukochanej w twarz.

Do Leśnej Góry powraca Paula. Dziewczyna jest już w zaawansowanej ciąży i mocno krwawi, a Hana znów walczy o życie jej i dziecka. Leczenie Pauli utrudnia jednak Krystyna, która opłacała wydatki przyszłej matki podczas ciąży, a teraz zamierza ominąć procedury adopcyjne i zgłosić dziecko jako własne. Krystyna żąda, by Paula opuściła szpital i urodziła w domu, jednak doktor Goldberg ostro się jej przeciwstawia.

Z kolei Falkowicz wykonuje trudną operację: razem z Niną usuwa gwóźdź wbity w głowę jednego z pacjentów. Kinga umawia się tymczasem ze swoim ojcem i jest wściekła, gdy mąż dociera spóźniony na spotkanie z teściem.

ocenił(a) serial na 7
anulka88

To zacznę pierwsza... :p

Watek Adama i Wiki... jakoś tak nie wiem co o tym myśleć... Na pewno lepsza już taka para niż z Falkowiczem... :D Ale jak już pisałam wcześniej - na razie to za szybko, jak sama Wiki powiedziała "siedzi po uszy w tajemnicach Falkowicza", jej niedawny wypadek, nie, nie, nie... Niech to wszystko sę ułoży i unormuje i mogą wrócić do tematu, na razie jestem chyba przeciwna :p

W przedostatnim odcinku pokazali Latoszka w szpitalu a wczoraj nawet ani słowa... zaskoczyłam się, myślałam, że nie zrobią tego widzom...

No i najbardziej zastanowiła mnie scena Kingi z ojcem jak mówiła, że Wiki się kręci koło Andrzeja itp. a on na to "że już niedługo" czy coś w tym stylu... Ciekawe co on może mieć z tym wspólnego?

ocenił(a) serial na 7
anulka88

Jestem jak najbardziej za Wiki i Adamem, lubię ich razem.
Ja już nawet zapomniałam o wątku z Latoszkiem, dziwne że go nie kontynuowali w odcinku.
Masz rację, to "już nie długo" zabrzmiało tak dziwnie i tajemniczo.
Nina była nawet spoko, pierwszy odcinek w którym mnie nie wkurzała.
Ta Paula jest denerwująca. Po co wróciła?

ocenił(a) serial na 7
majka5454

W najbliższych odcinkach podobno mają wrócić do wątku Leny i Latoszka.
W ogóle nie rozumiem Kingi... Nie tak dawno jeszcze pluła jadem na Falkowicza a odcinek czy dwa później biorą ślub... Aż się zastanawiałam czy przypadkiem nie ominęłam jakiegoś odcinka :D Cały ten ślub jakiś taki kulawy... ;p No i ten ojciec... :D No ciekawi mnie strasznie!
Do Niny raczej nic nie mam, może być, na pewno nie przeszkadza :)
Może Hana będzie chciała się starać o to dziecko...?

anulka88

On jest chyba wysoko postawionym profesorem, być może na tyle wpływowym, że jest w stanie zrobić coś, co sprawi, że etat Wiki w Leśnej Górze przejdzie do historii.

ocenił(a) serial na 7
vanilla_sky85

Niech się trzyma z dala lepiej...