Temat założony w celu komentowania ubiegłego odcinka serialu.
Czy tylko mnie Nina zirytowała swoją odpowiedzią, gdy Wiktoria zapytała ją, czy odda Agacie część swojego etatu? Wiki dobrze jej odpowiedziała :-D
Nina wcale taka święta nie była, a teraz straszną damę udaje. No i te pretensje do Sambora, że nie jest przy operacjach... Pierwszy dzień po uzyskaniu
dyplomu i ona już chce operować, teraz, natychmiast! Trochę pokory przydałoby się! A tak w ogóle to ta relacja Sambor-Nina przypomina mi trochę
relację ojciec-córka... Sambor musi Ninkę wychowywać :-P
Nie cierpię Niny. Po ostatnim odcinku utwierdziłam się w tym przekonaniu.
Jest wielce złe, że nie operuje, ale przecież nie tylko ona jest w tym szpitalu! Myśli, że jak jest dziewczyną ordynatora to będzie dostawała wszystko co najlepsze. I jeszcze wielka łaska, że została w Polsce, nikt jej nie zmuszał, mogła jechać do tych Stanów.
I jeszcze ta sytuacja z Agatą i etatem. Chyba jej się w głowie poprzewracało:)
No właśnie, myśli, że skoro się została, to może teraz rozstawiać wszystkich po kątach. Strasznie się wywyższa
i traktuje większość osób w jej otoczeniu z góry. Mogę się założyć, że po tym, jak Wiki przyjmie oświadczyny Falkowicza
(swoją drogą, ciekawe, czy przyjmie :-P) to Nina będzie przekonywała Wiktorię, że to zła decyzja, bla bla bla...
Bo ona złapała Sambora, to rżnie teraz straszną panią :-P
Bo ona jest nie wiadomo kim, przecież zaproponowali jej pracę w USA. A ona ją odrzuciła i łaskawie została w Leśnej Górze, więc wszyscy powinni ją teraz traktować jak królową.
przy okazji jeszcze się tak podnieca jakby nie wiadomo czego dokonała. Inni tez dostali dyplom ale się tym nie obnoszą tak jak Nina i jeszcze ten Borys.
Borys też mi denerwuje i ta jego matka ...
A tak poza tym wiek ktoś co się będzie działo w najbliższych odcinkach nie licząc tego że Falkowicz się oświadczy ?
Podobno Nina ma zostać o jakaś łapówkę posądzona. Falkowicz zaproponuje Wiktorii 10 randek.
Dokładnie. Normalnie chyba rozniosłabym to babsko :D Jak dla mnie to właśnie Nina mogłaby pojechać i nie wracać. Cii :P Wiki może jeszcze być Profesorową :D
z tą profesorową to dobre :-D Ciekawe, jak to się wszystko potoczy.
A co do Niny, to nie mogę się doczekać, aż jej mroczna przeszłość
ujrzy wreszcie światło dzienne i skończy się zadzieranie nosa,
będzie siedziała cicho z podkulonym ogonem :-P
A sama nie wiem skąd mi to się wzięło :D Zobaczymy :)
O tak! Wtedy dopiero się Wielkiej Pani "Wyżej Sram Niż Głowę Mam" głupio zrobi. Ehh.. Aż chcę to zobaczyć! :D :D
WITAJCIE ! Kochani czy wie ktoś z Was wie, co to za kawałek muzyczny podczas ostatniej sceny odcinek 530 ? Świetny kawałek :)