PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43676
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

pomoc

ocenił(a) serial na 5

Uważam, ze temu serialowi brakuje pikanterii. Moim zdaniem scenarzyści powinni wprowadzić
motyw lesbijski xd Tak jak to było w Chirurgach i serial od razu miał wiecej fanów. Np pomiedzy
Kamilla Baar i Anita Sokołowska xd
chciałam zaznaczyć ze nie jestem homo xd

angel94_filmweb

Hehe fakt, skoro tyle wątków jest zerżniętych z Chirurgów to jeszcze jeden nie zaszkodzi :D
Ja bym obstawiła Agatę (to by wyjaśniło jej problemy z facetami) i np..... hmmm...... z kim mogłaby liznąć przyjemności? :D

ocenił(a) serial na 5
vanilla_sky85

Wszystkie polskie seriale sa wzorowane na zagranicznych xd Agata? ok. Ale tylko i wyłacznie z kobietami które wymieniłam, ale nie jestem w stanie wskazac z która "mogłaby liznąć przyjemnośći" ;D

angel94_filmweb

Chyba, że jorgnie się sprawa z Witkiem, Lena przyjdzie do Agaty i od słowa, do słowa, od plaskacza do plaskacza ... :D

ocenił(a) serial na 5
vanilla_sky85

haha tak one na pewno dały by rade sie porozumieć, skoro spały z tym samym facetem;p

angel94_filmweb

Nic tak nie łączy kobiet jak wspólna dawka testosteronu :D

ocenił(a) serial na 5
vanilla_sky85

Hah, być może masz racje;p nie orientuje sie w tym za bardzoo ;d

ocenił(a) serial na 5
vanilla_sky85

Wgl to nawet nie jestem jakąs zagorzała fanka Na dobre i na złe xd Tak tez nie było jeżeli chodzi o Chirurgów, dopiero gdy zobaczyłam Arizone i Callie zaczął mnie bardziej interesować ;D

angel94_filmweb

Ja po dłuższej przerwie wróciłam do oglądania i względnie mi się podoba :)
Nie mam czasu, żeby usiąść do "Chirurgów", ale jeśli wierzyć opinii znajomym to świetny serial.

ocenił(a) serial na 5
vanilla_sky85

nie jest zły ;D

angel94_filmweb

Może wątek gejowski np. Tretter i Latoszek :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

haha nie;p wtedy nie oglądałabym wgl;p

angel94_filmweb

motyw lesbijski pomiędzy tymi dwoma nowymi stażystkami!

angel94_filmweb

94... to wyjaśnia.

Bez obrazy, bo dorastasz, ale ciężko mi się pohamować by nie napisać, że tylko dziecko mogło wpaść na taki pomysł, by zwykły serial oglądany przez dorosłe kobiety oraz często babcie uatrakcyjnić tak przyziemnym, prostym i zwierzęcym chwytem jak lesbijstwo. To barzo tani komercyjny numer żeby podjarać widza. "ooo som razem ale jaja". Coś jak pokazanie piersi przez jakąś aktorkę żeby się lepiej sprzedało, albo jakby jeden z lekarzy przeszedł się nago. No kurde xd chcesz mocnych wrażeń dziewczyno to.... musisz zmienić serial xd

ocenił(a) serial na 5
MegaSzczota

Nie masz pojecia co oznacza "94" Za to Twoja "MegaSzczota" brzmi jak link kogos bardzo dojrzałego i inteligetnego^^
Słuchaj ten serial juz dawno stracił na watrości, tak , ogladaja go dorosłe kobiety, i co z tego? Taki jest świat, chca serial o życiu to niech go maja xd
Nie żyjemy w Sredniowieczu i nie wszystko musi byc takie deeene i bez sensu jak to jest w Polskich serialach.. Obudź sie xd dla Twojej informacji nie ogladam tego serialu bo jest po prostu nudny i traci popularnośc xd

angel94_filmweb

nie musisz się tak gniewać. I nie wiem co ma pakowanie do tego średniowiecza.

Mówienie "taki jest świat" to oklepany kotlet. Nieważne jaki jest świat. Ważne, że dany serial pokazuje jego część. Czemu nie przyczepisz się, że np jakaś bohaterka nie zesrała się w pracy albo nie pierdnęła ostro przy ludziach? Przecież to się w prawdzuiwym świecie zdarza. Powód już padł: to jest kawałek świata który ma swoje granice. Dlatego też nikt tam nie pierdzi, nie sra, nie rzyga i np nie pokazuje się scen jak psy się za śmietnikiem dupczą. Kawałek świata, który ma zrelaksować. No a wątek lesbijski... straszna taniocha. Za tanie, nawet jak na tę przeciętną operę mydlaną ;] Ludzie wolą oglądać normalne "miłości" (te serialowe musiałem dać w cudzysłów) i normalne przeszkody stojące przed nią... a nie lesbijstwo, gejostwo, dendrofilię itp. Nie ten serial, nie ten serial...

PS. zastanowiło mnie czemu napisałaś "obudź się"... Ja wiem, że niektóe baby kręcą ze sobą, tak samo wiem, że gołębie srają na szyby samochodów albo że kibel się czasem zatka. Ale po co mi to oglądać w serialu? Tylko dlatego, że "taki jest świat"? Bez sensu... każdy szuka w seriali to co lubi. Lubisz lesbijki i inne "takie tego" to na pewno coś się znajdzie

ocenił(a) serial na 5
MegaSzczota

Dokładnie. Wątek lesbijski po prostu nie pasuje do tego serialu. "Na dobre..." nie potrzebuje taniochy, żeby trzymać poziom ;)