PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43676
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

od 2010 czy 2011 serial się psuje, niech producenci pomyślą o zakończeniu tego serialu , tego już od 2 czy od 3 lat nie da się oglądać ciągle ktoś nowy dołącza, albo odchodzi. Za czasów odejścia Bruna czy siostry oddziałowej Danuty ten serial był dobry, ale teraz wielkie gówno bo wszystkich ze starej obsady nie ma.

kinomanka_13

Nie zgadzam się z Tobą. Właśnie od ostatnich kilku sezonów ten serial nabrał nowej, lepszej jakości. Kiedyś wiało nudą jak oglądałam, a teraz z niecierpliwością czekam na nowe odcinki. A nowa obsada jest rewelacyjna, milion razy lepsza niż stara.

Martha1990

z nowej obsady jest lepsza Agata, Wiktoria, Przemek. Ale jeszcze nowsza mi się nie podoba. Uważam że starsze odcinki były lepsze. Kto tak uważa niech się wpiszę.

kinomanka_13

róznież sie z tobą nie zgadzam. Oglądałam serial od początku, ale po kilku latach zrezygnowałam, bo ileż mozna oglądać Zosie i Kubę. Gdy wprowadzili nowych bohaterów ( Agata, Wiktoria, Przemek) serial tylko zyskał. Jest dużo ciekawszy.

asia1519

Ja również wróciłem do Na dobre po kilku latach nie oglądania i naprawdę jest lepsze niż wcześniej.

adamo001

na dobre to bardzo ciekawy serial, mają go nie kończyć bo to naprawde świetny serial <333

ocenił(a) serial na 7
adamo001

Ja tak samo.

kinomanka_13

To ty się psujesz.