to już nie jest ten sam serial co kiedyś , kiedyś to były fajniejsze odcinki jak były takie postacie jak : Mariolka, Zosia ,Kuba, Monika, Bruno, Julka, stary Depczyk, młody Depczyk, Agata Kwiecińska, Wiktor, matka Jakuba, doktor Dialo, Burczykowa, Kazio , Orlicka, Małgosia (siostra Zosi), Klara, dr. Pawica, Edyta, siostra Danuta, siostra Bożenka, siostra Marta, Gabrysia, Tomek, dr Mejer. Bardzo bym chciała żeby kilka postaci które wymieniłam wróciły to może serial będzie fajniejszy.
Nie ma nawet dr. Mejera? Na dwójce lecą stare odcinki i jak trafię to oglądam sobie, moją ulubioną postacią był zdecydowanie Bruno:) Szkoda, że Krzysztof Pieczyński tak mało gra.
Bruno to też była moja ulubiona postać a najbardziej lubiłam Zosię, Jakuba,Mariolkę, Martę, Monikę, starego i młodego Depczyka, matkę Jakuba, doktora Dialo, Burczykową , Kazia, siostrę Danutę, Gabrysię, dr. Mejera.
zgadzam się z tobą jak by Zosia i Kuba wrócili to by mogli przywrócić : Gabrysię, Julkę, Małgosię (siostra Zosi), matkę Jakuba, i wiele innych osób, a Bruno i tak nie wróci bo Krzysztof Pieczyński odszedł z tego serialu , jestem zawiedziona że odszedł bo przez to tak mało gra w filmach czy serialach.