PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186006}

Na krawędzi prawdy

L'Été rouge
2002 -
7,9 134  oceny
7,9 10 1 134
Na krawędzi prawdy
powrót do forum serialu Na krawędzi prawdy

W trzecim odcinku Thomas uciekając upuścił w gabinecie Alexa zdjecie. Czy ktoś wie kto dokładnie tam był? I jakie były zwiazki pomiędzy ludzmi ze zdjecia?

ocenił(a) serial na 9
Kadya

Zdjęcie pochodzi z okresu studiów zabitego w 2 odcinku właściciela kasyna. Obraz jest o tyle sensacyjny, gdyż druga żona Aleksa w rozmowach z pasierbicą oraz policją twierdziła, że męża poznała dzięki znajomości/przyjaźni z jego pierwszą żoną, zamordowaną w pierwszym odcinku kobietą. Okazuje się, że z nieznanych dotąd powodów ukrywała prawdę, że to ona jako pierwsza poznała Aleksa, i to ona zapoznała go z jego przyszłą, pierwszą żoną. Prawdopodobnie słowo przyjaźń należy tutaj rozumieć, jako miłość. Nie mogąc znieść faktu, że Alex De Graf wolał jej najlepszą przyjaciółkę postanowiła ona opuścić kraj.

ujemny

dzięki za informacje:) Czyli na tym zdjeciu był Alex, Paola i Thomas?

ocenił(a) serial na 9
Kadya

Prawdę mówiąc w momencie, gdy toczyła się rozmowa między pasierbicą, a Paulą byłem w kuchni. Słyszałem tylko dialog, nie widziałem zdjęcia. Ale za pewne był na nim 2 z 3 wymienionych przez ciebie osób. Co do Thomasa to nie mam pojęcia.

ocenił(a) serial na 1
Kadya

mnie się wydaje, że na zdjęciu był też lekarz (szwagier Thomasa) ale nie jestem pewna.

ocenił(a) serial na 9
Kitten

Witajcie, po ostatnim odcinku mam już pewność, że na zdjęciu, tak jak kolega powyżej napisał był lekarz wraz z zamordowaną w pierwszym odcinku kobietą, i właścicielem kasyna.

ujemny

chyba raczej "tak jak koleżanka powyżej napisała(...)"- Kitten to dziewczyna:)