PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=301010}

Nana

2006 - 2007
8,2 7,4 tys. ocen
8,2 10 1 7361
Nana
powrót do forum serialu Nana

Nee, która z nich bardziej Wam się podoba???^^ Anna zainspirowana Naną (Black Stones), czy Olivia Reirą (Trapnest)????+^_^+

Myślę, że to trudny wybór, bo obydwie artystki mają świetne głosy. Anna Tsuchiya jest bardziej drapieżna i potrafi nieźle przywalić. Jej piosenki to wulkany energii!!! Z kolei Olivia Lufkin jest bardziej łagodna i delikatna. Myślę, że jej głos i sposób bycia są idealne dla REIRY. Nie mogę się zdecydować którą wybrać, jednak chyba wskazałabym Olivię=^_^= A WY NA KOGO STAWIACIE????

P.S. Czy ktoś z Was orientuje się czy manga Ai Yazawy będzie wydana w Polsce??? Motyla noga, jakieś wydawnictwo mogłoby łaskawie wykupić prawa do tej mangi!!!

ko_alka

Zdecydowanie stawiam na Olivię. Anna ma jak na mój gust zbyt niewyrobiony, chrapliwy głos, za to delikatność głosu Olivi mnie po prostu powala!
Niestety na Nanę w Polsce chyba musimy jeszcze poczekać i nic nie wskazuje na to, abyśmy się doczekali, co dziwne, bo Nana w Japonii zrobiła furorę.

ocenił(a) serial na 10
ko_alka

Ja również stawiam na Olivię a'la Reirę^^ Wszystkie jej piosenki w tym anime podobają mi się... bardzo? To za mało powiedziane. Uwielbiam jej piosenki! A tak przy okazji, czy zna ktoś jakieś zespoły albo wokalistki, które śpiewają w podobnym stylu co Olivia Lufkin?

ko_alka

Wiem, że temat powstał prawie rok temu, ale jeśli chodzi o mangę, to na forum JPFu napisano, że starają się o licencję na NANĘ i że zależy im na wydaniu tego tytułu. :)) Także jak się uda możemy się jej spodziewać u nas w drugiej połowie tego roku. :) Mam nadzieję, że wszystko pójdzie sprawnie ^^

kkwt

też o tym słyszałam, a raczej czytałam w Otaku:]]] ale by było fajnie gdyby u nas wydawali mangę :D:D:D

iMeshQa

Tak, tak, tez już o tym słyszałam :D Cieszę się, że źle oceniłam polski rynek mangowy i się doczekamy tej perełki :) (miejmy nadzieję).

Diomene

Mam nadzieję, że jak będzie, to w przystępnej cenie. ;)) To tasiemiec, więc jak będzie np. w cenie Death Note'a, to trochę kasy na to wydamy... ;)

ko_alka

SUPER! Dzieki za newsa. Juz tyle czasu czekamy na tą mangę;) can't wait! mam nadzieję, że NAPRAWDĘ ją wydadzą+^_^+