Nee, która z nich bardziej Wam się podoba???^^ Anna zainspirowana Naną (Black Stones), czy Olivia Reirą (Trapnest)????+^_^+
Myślę, że to trudny wybór, bo obydwie artystki mają świetne głosy. Anna Tsuchiya jest bardziej drapieżna i potrafi nieźle przywalić. Jej piosenki to wulkany energii!!! Z kolei Olivia Lufkin jest bardziej łagodna i delikatna. Myślę, że jej głos i sposób bycia są idealne dla REIRY. Nie mogę się zdecydować którą wybrać, jednak chyba wskazałabym Olivię=^_^= A WY NA KOGO STAWIACIE????
P.S. Czy ktoś z Was orientuje się czy manga Ai Yazawy będzie wydana w Polsce??? Motyla noga, jakieś wydawnictwo mogłoby łaskawie wykupić prawa do tej mangi!!!
Zdecydowanie stawiam na Olivię. Anna ma jak na mój gust zbyt niewyrobiony, chrapliwy głos, za to delikatność głosu Olivi mnie po prostu powala!
Niestety na Nanę w Polsce chyba musimy jeszcze poczekać i nic nie wskazuje na to, abyśmy się doczekali, co dziwne, bo Nana w Japonii zrobiła furorę.
Ja również stawiam na Olivię a'la Reirę^^ Wszystkie jej piosenki w tym anime podobają mi się... bardzo? To za mało powiedziane. Uwielbiam jej piosenki! A tak przy okazji, czy zna ktoś jakieś zespoły albo wokalistki, które śpiewają w podobnym stylu co Olivia Lufkin?
Wiem, że temat powstał prawie rok temu, ale jeśli chodzi o mangę, to na forum JPFu napisano, że starają się o licencję na NANĘ i że zależy im na wydaniu tego tytułu. :)) Także jak się uda możemy się jej spodziewać u nas w drugiej połowie tego roku. :) Mam nadzieję, że wszystko pójdzie sprawnie ^^
też o tym słyszałam, a raczej czytałam w Otaku:]]] ale by było fajnie gdyby u nas wydawali mangę :D:D:D
Tak, tak, tez już o tym słyszałam :D Cieszę się, że źle oceniłam polski rynek mangowy i się doczekamy tej perełki :) (miejmy nadzieję).
Mam nadzieję, że jak będzie, to w przystępnej cenie. ;)) To tasiemiec, więc jak będzie np. w cenie Death Note'a, to trochę kasy na to wydamy... ;)