PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=301010}

Nana

2006 - 2007
8,2 7,4 tys. ocen
8,2 10 1 7361
Nana
powrót do forum serialu Nana

Dla mnie to anime jest idealne. Jestem facetem, a mimo to oglądam tą serie już trzeci raz.. jest po prostu niesamowita. Przeżyć taką historie jak w tym anime (być Shinem czy Renem) itp. to chyba marzenie ;) To anime wspaniale pokazuje jakie wartości są ważne w życiu, jak można być szczęśliwym mając prawdziwych przyjaciół i robiąc to co się kocha. Muzyka jest nieziemska, opening wprowadza nas w klimat a pierwsze dzwięki endingu po skończonym odcinku utrzymują nas w stanie oniemienia jeszcze przez pare minut.. Polecam tą serie każdemu, i każdego kto przeżywał tą serie tak jak ja zapraszam do dyskusji na PM.

pozdrawiam!

standupcomedy

ja zamierzałam przeczytać mangę ale chyba obejrzę też animca. B. lubie anime muzyczne, no a mangi sobie nie posłucham ;) dużo osób już mi polecało Nanę ale zawsze znajdzie się coś innego do poczytania i tak odwlekam i odwlekam, no ale w końcu muszę to obejrzeć i przeczytać! Spodoba mi się to pogadamy ;) Od zawsze mam taką potrzebę dzielenia się z innymi odczuciami po obejrzeniu czegoś fajnego. Zawsze piszę na mangafox ale jednak polski to polski ;)