Mądre, życiowe anime. Chyba pierwszy raz ktoś przedstawił w mandze lub anime zamiast niedojrzałego zauroczenia lub płytkiej przyjaźni dojrzałe, szczere uczucia. Muzyka świetnie dobrana do anime, jakby nie patrzeć, o tematyce muzycznej. Dałabym 10/10, gdyby nie kreska, której po prostu nie toleruję. Szczerze polecam.
te teksty na koniec każdego odcinka mnie powalały. ;)
jedno z fajniejszych anime jakie oglądałam! te uczucie przyjaźni...
już pod koniec to na każdym odcinku płakałam. naprawdę jest boskie
to jest najlepsze anime jakie oglądałam! przyjaźń między Naną a Hachi jest cudowna! płakałam prawie na każdym odcinku! mam nadzieje, że będzie 2 seria, bo jak nie to sie załamie! kocham to anime i nigdy go nie zapomne <3
W pełni się zgadzam;]. Śliczne anime..
Zna ktoś może temu podobne?
pozdrawiam:)
Lubię to anime, ale jednak nie przebija ono mojego ukochanego "Kanonu". :)
Jednakże w "Nanie" jest coś irytującego i magicznego, jak dla mnie.
Irytowało mnie to, że Hachiko jest taka bezmyślna, ale z drugiej strony
jest najlepszym przykładem jak zazwyczaj zachowują się kobiety w realnym
świecie. Najbardziej żałowałam tego, że Hachi wybrała Takumiego, a nie
Nobu, aczkolwiek mimo tego, zakończenie tego anime mi się spodobało.
Kocham to anime,ale po kazdym odcinku czułam się paskudnie;)). Działa jak wampir energetyczny:). Podoba mi się to, że nie słodzi, brutalnie pokazuje rzeczywistosc
Ja się nie mogłam oderwać, praktycznie łyknęłam jednym tchem i nigdy w życiu nie wylałam tylu łez. A co do wyboru Nany, ja to widzę tak. Dziecko było Takumiego, a Nobu się poddał, więc nie dał jej powodu by wybrała jego. Jeśli zaś Takumiego kochała to wybór zły nie był. Niestety często dziewuszki w realnym świecie wolą tych brutali zamiast tych miłych chłopców. I poza tym milionem wad jakie miał Takumi znajdziemy też kilka zalet, chociażby konsekwencja w dążeniu do celu i ogromna siła jaka w nim drzemała, Anime, coś pięknego... XD
Podpisuję się pod waszymi opiniami :) Rzeczywiście Hachiko to typ dziewczyny, którą ja najchętniej zakopałabym pod ziemią, ale tutaj po prostu nie da się jej nie lubieć...
najpiękniejsze anime na świecie! mnie to ściskało w żołądku przy scenie, gdy Shouji zdradził i Hachiko z Naną to zobaczyły, scena, gdy Nana z Misato wróciły z Disneylandu 9sorki, to manga), scena z tym tortem, rozbitymi truskawkowymi szklankami i listem miłosnym. Ludki1 Booooskie1