PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=301010}

Nana

2006 - 2007
8,2 7,4 tys. ocen
8,2 10 1 7361
Nana
powrót do forum serialu Nana

Rewelacja jednym słowem.

użytkownik usunięty

Mądre, życiowe anime. Chyba pierwszy raz ktoś przedstawił w mandze lub anime zamiast niedojrzałego zauroczenia lub płytkiej przyjaźni dojrzałe, szczere uczucia. Muzyka świetnie dobrana do anime, jakby nie patrzeć, o tematyce muzycznej. Dałabym 10/10, gdyby nie kreska, której po prostu nie toleruję. Szczerze polecam.

ocenił(a) serial na 10

te teksty na koniec każdego odcinka mnie powalały. ;)
jedno z fajniejszych anime jakie oglądałam! te uczucie przyjaźni...
już pod koniec to na każdym odcinku płakałam. naprawdę jest boskie

ocenił(a) serial na 10
kaarmel

to jest najlepsze anime jakie oglądałam! przyjaźń między Naną a Hachi jest cudowna! płakałam prawie na każdym odcinku! mam nadzieje, że będzie 2 seria, bo jak nie to sie załamie! kocham to anime i nigdy go nie zapomne <3

ocenił(a) serial na 10

W pełni się zgadzam;]. Śliczne anime..
Zna ktoś może temu podobne?
pozdrawiam:)

july09

Lubię to anime, ale jednak nie przebija ono mojego ukochanego "Kanonu". :)
Jednakże w "Nanie" jest coś irytującego i magicznego, jak dla mnie.
Irytowało mnie to, że Hachiko jest taka bezmyślna, ale z drugiej strony
jest najlepszym przykładem jak zazwyczaj zachowują się kobiety w realnym
świecie. Najbardziej żałowałam tego, że Hachi wybrała Takumiego, a nie
Nobu, aczkolwiek mimo tego, zakończenie tego anime mi się spodobało.

ocenił(a) serial na 10
kabiska

Kocham to anime,ale po kazdym odcinku czułam się paskudnie;)). Działa jak wampir energetyczny:). Podoba mi się to, że nie słodzi, brutalnie pokazuje rzeczywistosc

kabiska

Ja się nie mogłam oderwać, praktycznie łyknęłam jednym tchem i nigdy w życiu nie wylałam tylu łez. A co do wyboru Nany, ja to widzę tak. Dziecko było Takumiego, a Nobu się poddał, więc nie dał jej powodu by wybrała jego. Jeśli zaś Takumiego kochała to wybór zły nie był. Niestety często dziewuszki w realnym świecie wolą tych brutali zamiast tych miłych chłopców. I poza tym milionem wad jakie miał Takumi znajdziemy też kilka zalet, chociażby konsekwencja w dążeniu do celu i ogromna siła jaka w nim drzemała, Anime, coś pięknego... XD

ocenił(a) serial na 10

Podpisuję się pod waszymi opiniami :) Rzeczywiście Hachiko to typ dziewczyny, którą ja najchętniej zakopałabym pod ziemią, ale tutaj po prostu nie da się jej nie lubieć...

Mylisz się- czarodziejka z księżyca fajniejsza

ocenił(a) serial na 10

najpiękniejsze anime na świecie! mnie to ściskało w żołądku przy scenie, gdy Shouji zdradził i Hachiko z Naną to zobaczyły, scena, gdy Nana z Misato wróciły z Disneylandu 9sorki, to manga), scena z tym tortem, rozbitymi truskawkowymi szklankami i listem miłosnym. Ludki1 Booooskie1