fabuła naprawdę rozwija się niesamowicie i warto to oglądać z tak przyjemnego pierwszego sezonu zrobiła się niesamowita akcja i nigdy bym nie pomyślał że fabuła mogła by się rozwinąć w taki sposób ale wkurzająca jest ilość filerów i straszne wydłużanie niektórych odcinków
ja zaczęłam oglądać jakieś 6/7 lat temu Naruto i do tej poru przy nim jestem. ani troche mnie nie znudziło, chociaż czasem fillery doprowadzają do szału. ale gdyby nie one anime pewnie już dawno by się zakończyło.
jeśli nie możesz się doczekać co będzie dalej zacznij czytać mange. sporo się już dowiedziałam więc wiem co się wydarzy w najbliższych odcinkach. ;)
mangę już czytam od dawna i jestem na bieżąco ;) I do tego mam na pc naruto shippuden ultimate ninja storm 3 full burst yay!
Historia faktycznie genialna i bardzo ją lubię, chociaż anime nie jest doskonałe, ma dla mnie wielką wartość. Przede wszystkim postacie są dobrze wykreowane, szczególnie Uchiha Itachi, nad którym spędziłam ogromną ilość czasu analizując go i nadal spędzam. Mimo, iż logika często gdzieś "ucieka" wcale mi to nie przeszkadza.