PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33380
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Żałoba [*]...

ocenił(a) serial na 8

Ja na prawde nie moge tego przeżyć że Jirayia zginął. Juz dwa miesiące jak sobie o tym pomysle i oglądam ten opening w każdym odcinku to aż mi sie płakać chce. Kurde takiego Naruto to nie mogą zabić... barana ktory nic nie umie i chyba jest pedałem bo za kazdym razem jak zobaczy albo nie zobaczy Sasuke to płacze. Nie rozumiem tego czego to anime nie moze być o Sasuke. Konoha ma teraz tak przejebane że cos strasznego przecież w tej wiosce to juz nie ma porządnego zawodnika. Kakashi czy Guy to leszcze, Tsunade to stara baba już ktora połowe czakry oddaje na to żeby dobrze wyglądać. A reszta tych dzieciaków z naruto na czele to płotki. Chyba sam Sasuke by ich wszystkich zmiótł. Juz nie mowie o Madarze czy Pain'nie. Teraz to i tak pewnie z pięć odcinków beda lamentować nad smiercią Jirayi. No ale coż w sumie to mi już dwa miesiące nie przechodzi.

ocenił(a) serial na 9
___ice___

No szkoda tej postaci,wnosiła dużo humoru do serii, aczkolwiek aż tak mi go żal nie jest bo Orochimaru też jak na razie się wydaje kopną w kalendarz.
"Juz dwa miesiące jak sobie o tym pomysle"->widzę,że mangi nie czytasz bo to,że zginie było wiadome od trzech lat także można było się do tego przygotować w anime.
"Kurde takiego Naruto to nie mogą zabić"->wiesz on jest głównym bohaterem więc puki co nie ma prawa zginąć.A co do jego umiejętności i zachowania to autor go rozwija.No bo przecież gdyby nie był sierotą to raczej by był normalny a może nawet tak samo dobry jak Yondaime.

ocenił(a) serial na 8
Satou_Kain

Mangi nie czytam bo wtedy bym jeszcze bardziej przeżywał. Naruto i jego umiejetnosci to jakas parodia. Jakie postepy zrobił sasuke w stosunku do niego. Pod każdym wzgledem czy chodzi o taijutsu czy ninjutsu miedzy nimi jest przepasc. Nawet nie wiem jak on by chciał sie z nim zmierzyc.

Jak cos to chociaz nie mowicie nic o mandze bo ja raczej zyje samym anime. ale pewnie to juz nie długo potrwa bo jak sie wkurze to przczytam całą mange