Przed chwilą przeczytałem kolejny chapter i robi się coraz ciekawiej.Jak myślicie,co będzie w kolejnym chapterze?
W następnym chapterze zapewne będą dalsze szlochy Naruto do Sakury i rozwiniecie walki Robocop vs Madzia :P
No pewnie tak,ale cały czas mnie gryzie sprawa Sasuke.Co z nim się teraz dzieje,bo zniknął kilka chapterów temu i nadal nic o nim nie wiadomo. : P
No właśnie gdzie jest Sasuke? Czyżby oczko z Amaterasu tak bardzo go bolało, że musi się zregenerować?
On nawet nie załatwił żadnego kage,więc nie jest taki silny jak się twierdzi :/
Może dlatego, że jego celem było zabicie Danzou a nie uganianie się za innymi kage. Co prawda z Raikage miał troche kłopotów, ale prawdopodobnie by wygrał. Zreszta musial walczyc sam na 4 kage wiec szanse miał małe. Mnie najbardziej szkoda Kisame i tego, że Killer Bee jeszcze żyje ;/
"Może dlatego, że jego celem było zabicie Danzou a nie uganianie się za innymi kage."
On właśnie miał cel ,zabicia wszystkich kage ,sam tak powiedziałał.
Mam na to dowód:
http://www.manga-lib.pl/manga/read_online/naruto,453,14.html
To co podałeś jest wyrwane z kontekstu... chodziło o to ze zamierzali udać się na spotkanie 5 kage, gdzie był także Danzou którego chciał zabić. Trudno żeby zabił samego Danzou skoro miejsce w którym on jest nafaszerowane jest przez osoby rzucające się na niego na sam jego widok. Jakby chciał zabić wszystkich to nie zwiewałby przed Raikage i Garaa, żeby gonić Danzo... tak samo nie mówiłby do Mizukage żeby się nie wtrącała
Kolejny chapter i muszę przyznać ze dawno mi się tak przyjemnie nie czytało tej mangi. Sporo wątków które były jedynie przypuszczeniami zaczyna się klarować. W końcu widzimy Madarę w poważniejszej walce niż skakanie miedzy dresami. Stawiałbym, że sama technika walki będzie pewnie miała związek z jego EMSem, no i nie powiem mimo, że byli to trochę bardziej wymagający przeciwnicy ładnie ich powciągał, a strata reki była dla niego tylko efektem ubocznym, w końcu i tak jej nie potrzebuje jeśli ma się odkurzacz w oku xD
No i mamy oczywiście tak wyczekiwanego przez wszystkie panie Sasuke :) ale nie powiem podróże z Madarą są pasjonujące, ciekawe co Sasuke robił z Karin tam przez tyle czasu :P No ale mniejsza z tym, w końcu dostajemy to co powinno mieć miejsce paręnaście chapterów temu tj. walka Sasuke vs Danzou. Co by nie mówić ręka Danzou wygląda obrzydliwie...ale w końcu zaczyna się wyjaśniać o co chodziło Danzou przy rżnięciu całego klanu Uchiha... No to Sasuke spisz się dobrze bo tata z mamą patrzą na ciebie xD
Hah..dobrze powiedziane.Chociaż najbardziej co mnie zadawala w tych 2 ostatnich chapterach to to ,że w końcu rozwiały się moje(i pewnie nie tylko moje)wątpliwości czy Madara to Danzou.No,jak się na szczęście okazało to była tylko zmyła ze strony autora. :)
Widzę, ze Sasuke ma fajne prezenciki od Itachiego: Amaterasu, Susano. Ale jak wiadomo Amaterasu juz jest dość bolesne dla Sasuke, o czym mógł się przekonac po walce z jednym z kage. A Susano niestety nie robi na razie takiego wrażenia jak u Itachiego. Jak myslicie co sie stało z mieczem Itachiwgo, którym pozbył się Oro z ciała Sasuke. Po jego smierci chyba nie leży bezpański? Bo jak wiadomo miecz ten był marzeniem Oro, ale pewnie nie tylko jego.