PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33383
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

w 153 odcinku zakończą się filery, czyli jeszcze przez miesiąc nas pomeczą. przepowiadam, że pokażą nam trening Naruto oraz jego walkę z Painem, a potem żeby nas bardziej zdołować znowu puszczą filery. Mam nadzieję, że się mylę....

ocenił(a) serial na 8

proste pod koniec marca zaczyna się w Japonii wiosenny sezon a razem z nim ruszają nowe anime, więc prawdopodobnie fillery shippuudena mogą się kończyć w tym samym czasie

ocenił(a) serial na 10
alan666

Fajnie by było,te fillery są nudne.Chociaż jak oglądałem odcinek 148 pod koniec wydarzyło się coś dziwnego.Ten stwór , który zaatakował tych z anbu miał dziwne oczy.
Wyglądały jak Rinnengan Paina.I ten pies był podobny do jednego ze "stworów" Paina.
Wątpię,żeby miałoby to coś wspólnego z mangą.
Już mieszają jak tylko mogą.

ocenił(a) serial na 9
Itachi93

Bo to był summon Paina...

ocenił(a) serial na 10
MK24

Na to wygląda,ale skąd on się tam wziął??

ocenił(a) serial na 8
Itachi93

Madara mówił że Jastrząb ma się zając 8-ogoniastym, a Akatsuki zajmie się pozostała dwójka jinchurikich. Widać wymieszają to tak żeby miało to jakiś sens z dalszym biegiem mangi. Mi pasuje Pain vs Utakata :P

użytkownik usunięty
alan666

Ciekawie zapowiada sie walka między Painem a Utakatą, ale mam nadzieję, że nie będzie to walka jednostronna, i Utakata tak łatwo sie nie podda.

ocenił(a) serial na 9

Az do 153 odcinka? Ale lipa... gdyby nie fillery juz dawno ogladalibysmy najlepsza walka w dziejach naruto.

użytkownik usunięty
raziel88ck

oj tak, bo poziom walk w tych filerach jest żenujący. Dlaczego oni tak słabe walki pokazują. rozumiem, że i tak nic nie wnoszą do mangi,a le przynajmniej mogliby nie przynudzać. Mam tylko nadzieję, że w anime nie zrobią żadnej kichy z walką Naruto i Paina, i będzie pokazana na poziomie.

ocenił(a) serial na 9

Nie no tam nie powinni dac ciala. Co do fillerow. W jednym pokazali tego psa Paina, czekalem na niego w nastepnym odcinku i sie nie doczekalem. Ten z Utakami czy jak mu tam, ktory rowniez jest jinchuriki mial sie zmieniac i sie nie zmienil. Naruto to samo, oczy czerwone mial, ale sie nie zmienil.

raziel88ck

Tak to jest potwierdzone:) eh nie mogę się doczekać zniszczenia Konohy przez Paina:D

ocenił(a) serial na 9
raziel21333

http://www.youtube.com/watch?v=jqPepe8VK-0

Nie moge sie tego doczekac w anime.

użytkownik usunięty
raziel88ck

W końcu sie zakońcyły te nudy, ale teraz czekają nas smutne odcinki związane z Jirayą:(