PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33314
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Jakie 3 walki waszym zdaniem są najlepsze i dlaczego właśnie one( a jaką chcielibyście zobaczyć)

Zacznę od siebie

1 Sasue vs Donzou moim zdaniem najlepsza walka jak na razie ( ciekawe jak ja zrobią w anime) Ilość a w szczególności jakość technik nieosiągalna dla większości shinobi.Prawdziwy popis siły walka po prostu dwóch UberPro. :)
2 Naruto vs Pain co tu dużo mówić naprawdę dobra rozpierducha w końcu z blondaskiem trzeba się liczyć
3 Na końcu wymienię walkę dwóch braci Itachi vs Sasuke to była chyba najbardziej wyczekiwana walka na początku anime świetna walka która została przyćmiona walką przez patrz punkt wyżej

A i życzyłbym aby pokazali walkę Madary z I Hokage w formie retrospekcji bo jeżeli on mówi teraz że jest cieniem samego siebie z przed lat a i tak nikt nie daje mu rady to jaką potęgom musiał dysponować w pełni sił????

ocenił(a) serial na 8
Madara_Lutek

1. Naruto vs Pain
2. Sasuke vs Deidara
3. Sasuke vs Itachi

Z pierwszej części Naruto:
1. 3 Hokage vs Orochimaru
2. Rock Lee vs Gaara
3. Kakashi vs Zabuza

ocenił(a) serial na 10
dirt16

Sasuke vs Itachi - bezkonkurencyjna :)
Kidomaru vs Neji
Shikamaru vs Hidan

Madara_Lutek

1. Naruto vs Pain
2. Naruto vs Sasuke
3. Naruto i Kurama vs Obito and Bijus

ocenił(a) serial na 10
Madara_Lutek

Chciałem więcej niż 3 wymienić ale wyskoczyło mi to "Trochę za ostro pojechałeś/aś :|, jeśli brakuje Ci słowa polecamy synonimy.ux.pl"
Sasuke vs Itachi
Naruto vs Pain
Kakashi vs Obito
Sasuke vs Orochimaru
Sasuke*Itachi vs kabuto

ocenił(a) serial na 8
Madara_Lutek

dla mnie jednak
1. Sasuke vs. Deidara
2. Jirayia vs. Pain
3. Shikamaru vs. Hidan
i bonus, bo to świetny moment i jeden z najlepszych w pierwszej serii, kiedy prawie 10 lat temu oglądałem to pierwszy raz to chyba przewijałem ze dwa razy żeby zobaczyć to jeszcze raz, ale nie jest to poziom powyższych walk jednak:
Rock Lee vs. Gaara.

ocenił(a) serial na 10
Madara_Lutek

Naruto vs Sasuke
Jiraya vs PAIN
Orchamaru vs tsunade a jairaya

Madara_Lutek

Wymienię 4:

1. Naruto vs Pain - w końcu można zobaczyć naprawdę myślącego Naruto :)
2. Kakashi, Drużyna 10 vs Kakuzu i Hidan - świetnie opracowana walka, wszystko logicznie poukładane
3. Jiraiya vs Pain - w końcu można w pełni zobaczyć techniki Jiraiyi, ale i tak czuję pewien niedosyt
4. Sasuke vs Itachi - zobaczyć w pełni siłę klanu Uchiha, ale mogli w pełni pokazać siłę Itachiego, w końcu podobno był geniuszem klanu.

ocenił(a) serial na 7
Madara_Lutek

1. Oczywiście Naruto vs Pain!
2. Team 7 vs Zabuza&Haku (sentyment mam do tej walki, uwielbiam ją oglądać)
3. Sakura&Chiyo vs Sasori

ocenił(a) serial na 9
Madara_Lutek

1.Hidan & Kakuzu Vs Shikamaru Team+ Naruto i Kakashi ( najlepsza walka anime )
2.Obito Vs Kakashi ( ich ostateczna walka przeplatana walką z przeszłości )
3.Naruto VS Sasuke ( oczywiście chodzi o ich końcową walkę kiedy to se łapki odrąbali )
było jeszcze więcej wspaniałych walk ale jeśli miałbym wymienic TYLKO 3 najlepsze to będa to wlasnie te i w tej koleności ;)