Odnosząc się do mojego poprzednika, co do techniki Kabuto musisz pamietac ze Hidan nie zginał. On jest nie smiertelny wiec jego szczatki leza jeszcze w tym dole w ktorym pokonal go Shikamaru ;] jak dobrze pamietam Kabuto przywolal 5 postaci. Jednym z nich byl deidara i bylo pokazanych jeszcze 3 na ta chwile nie przypominam sobie kto to byl. Nurtuje mnie pytanie kto byl tym 5? jak myslicie? :) a co do walki Tsuchikage z Deidara, musze powiedziec ze bylo mowione cos o nowej technice Deidary. Nie zdziwie sie jesli Deidara wygra. A ogladalem juz po angielsku 514 chapter i powiem Wam ze Madara z Sharinganem i Rinnenganem nie bardzo pasuje :) tak wiec, czekam na spolszczenie 514 i mysle ze bedzie warta zachodu :]
Teraz manga nie jest ani śmieszna ani zabawna z postaci tych drugoplanowych także się niezwyciężone nieśmiertelne z kosmicznymi technikami potwory pobiły - co to ma być
Dobrze że w anime są filery < po raz pierwszy się cieszę >eh stare dobre Naruto
Kabuto nie lubię i mam nadzieję że szybko zdechnie może go Sas wykończy
A ja nie lubię sasa i mam nadzieję, że nikogo już nie wykończy:D Itachi, Haku, Zabuza, WRACAJCIE.
A tak odnośnie tematu to po 1. Hidan jednak padł. W jednym z poprzednich tematów już o tym wspominałem. Po drugie, byli tam Dei, Itachi, Kakuzu, Sasori i Nagato, czyli 5-ciu panów + jakiś inny nieznany koleś, którego kishi nam nie pokazal, a którego jednocześnie boi się Tobi. Mam nadzieję, że będzie to jakiś nowy, przepakowany cwaniak.