PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33285
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Odnosząc się do mojego poprzednika, co do techniki Kabuto musisz pamietac ze Hidan nie zginał. On jest nie smiertelny wiec jego szczatki leza jeszcze w tym dole w ktorym pokonal go Shikamaru ;] jak dobrze pamietam Kabuto przywolal 5 postaci. Jednym z nich byl deidara i bylo pokazanych jeszcze 3 na ta chwile nie przypominam sobie kto to byl. Nurtuje mnie pytanie kto byl tym 5? jak myslicie? :) a co do walki Tsuchikage z Deidara, musze powiedziec ze bylo mowione cos o nowej technice Deidary. Nie zdziwie sie jesli Deidara wygra. A ogladalem juz po angielsku 514 chapter i powiem Wam ze Madara z Sharinganem i Rinnenganem nie bardzo pasuje :) tak wiec, czekam na spolszczenie 514 i mysle ze bedzie warta zachodu :]

Uchiha Itachi

Teraz manga nie jest ani śmieszna ani zabawna z postaci tych drugoplanowych także się niezwyciężone nieśmiertelne z kosmicznymi technikami potwory pobiły - co to ma być
Dobrze że w anime są filery < po raz pierwszy się cieszę >eh stare dobre Naruto
Kabuto nie lubię i mam nadzieję że szybko zdechnie może go Sas wykończy

ocenił(a) serial na 10
Raditz

A ja nie lubię sasa i mam nadzieję, że nikogo już nie wykończy:D Itachi, Haku, Zabuza, WRACAJCIE.

A tak odnośnie tematu to po 1. Hidan jednak padł. W jednym z poprzednich tematów już o tym wspominałem. Po drugie, byli tam Dei, Itachi, Kakuzu, Sasori i Nagato, czyli 5-ciu panów + jakiś inny nieznany koleś, którego kishi nam nie pokazal, a którego jednocześnie boi się Tobi. Mam nadzieję, że będzie to jakiś nowy, przepakowany cwaniak.