Co sądzicie na temat Najnowszego rozdziału mangi? Podobało się wam? Nie myślałam, że początek
będzie taki zabawny. Chciałabym zobaczyć to na video ^^
Wydało się od kogo Tsunade wzięła zamiłowanie do hazardu ^^ Chapter bardzo interesujący, sporo nowych faktów odnośnie klanu Uchiha :)
Mi osobiście nie podoba sie co Kisiel robi z Uchiha zamiasf kreowac ich na czyste zlo ktorych przeznaczeniem jest niszczyc i dominowac robi sie z nich teraz skrzywdzone dzieciaczki. Obrazone na wszystkich bo cos w zyciu poszlo nie tak .
Madara po stracie Izuny, Obito po smierci Rin, Sasuke po masakrze klanu potem po śmierci Itachiego. Kazdy z Uchiha przechodzi na zla strone po utracie ukochanej mu osoby. Troszke to banalne i naiwne i nalrawde niektórym bardzo niszczy wizerunek klanu , ale to manga Kishimoto wiec niech swoja wizje realizuje. Dla mnie Tobi mial potencjał by stac sie jednym z najwiekszych badguys w ogóle czlowiek zimny pozbawiony emocji czyste wcielenie zla, a tu Pan Obito obrazil sie na swiat i cala wojne wywolal tylko dlatego ze zginęła jedna dziewczyna która i tak wolała innego
No właśnie Itachi uniknął tego mimo wymordowania klanu :) Może odwaliłoby mu gdyby zginął Sasuke? Tego już się nie dowiemy ;) Poza tym tak jak wspomniałeś - niech Kishimoto spokojnie realizuje swoją wizję, ten gość potrafi zaskoczyć.Wracając do Obito - podsumujmy - zabójstwa, manipulacje, chłód, egoizm - mów co chcesz, ale on już zawsze będzie ten zły.A wszystko dla urojonej rzeczywistości, w której będzie żył z Rin. Ciekawe kiedy Kishimoto odsłoni przed nami przyczynę śmierci Rin :)
Ale takie rozwiazanie jest bardzo prawdopodobne, kakashi strzeli ze rin by tego nie chciala i ze wciaz go kochala a on poruszony zabije madare i sie poswieci. To jedna z teorii, a co do chaptera dobry, bardzo mi sie podobal 2 hokage szkoda ze go tak malo i szkoda ze uchiha sa takimi ''ofiarami''.