PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33285
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Co sądzicie na temat Najnowszego rozdziału mangi? Podobało się wam? Nie myślałam, że początek
będzie taki zabawny. Chciałabym zobaczyć to na video ^^

ocenił(a) serial na 10
zuza2605

Epicki

ocenił(a) serial na 8
zuza2605

Wydało się od kogo Tsunade wzięła zamiłowanie do hazardu ^^ Chapter bardzo interesujący, sporo nowych faktów odnośnie klanu Uchiha :)

ocenił(a) serial na 9
TurellX

Z 1 Hokage, niezly giguś był.

ocenił(a) serial na 10
Napier

Mi osobiście nie podoba sie co Kisiel robi z Uchiha zamiasf kreowac ich na czyste zlo ktorych przeznaczeniem jest niszczyc i dominowac robi sie z nich teraz skrzywdzone dzieciaczki. Obrazone na wszystkich bo cos w zyciu poszlo nie tak .

ocenił(a) serial na 9
kubapol21

Juz nie ma co wymyślić, niestety ;/

ocenił(a) serial na 8
kubapol21

A w którym momencie zaczął z nich robić "skrzywdzone dzieciaczki"?

ocenił(a) serial na 10
TurellX

Madara po stracie Izuny, Obito po smierci Rin, Sasuke po masakrze klanu potem po śmierci Itachiego. Kazdy z Uchiha przechodzi na zla strone po utracie ukochanej mu osoby. Troszke to banalne i naiwne i nalrawde niektórym bardzo niszczy wizerunek klanu , ale to manga Kishimoto wiec niech swoja wizje realizuje. Dla mnie Tobi mial potencjał by stac sie jednym z najwiekszych badguys w ogóle czlowiek zimny pozbawiony emocji czyste wcielenie zla, a tu Pan Obito obrazil sie na swiat i cala wojne wywolal tylko dlatego ze zginęła jedna dziewczyna która i tak wolała innego

ocenił(a) serial na 8
kubapol21

No właśnie Itachi uniknął tego mimo wymordowania klanu :) Może odwaliłoby mu gdyby zginął Sasuke? Tego już się nie dowiemy ;) Poza tym tak jak wspomniałeś - niech Kishimoto spokojnie realizuje swoją wizję, ten gość potrafi zaskoczyć.Wracając do Obito - podsumujmy - zabójstwa, manipulacje, chłód, egoizm - mów co chcesz, ale on już zawsze będzie ten zły.A wszystko dla urojonej rzeczywistości, w której będzie żył z Rin. Ciekawe kiedy Kishimoto odsłoni przed nami przyczynę śmierci Rin :)

ocenił(a) serial na 9
TurellX

A mnie sie wydaje ze nie dlugo sie podda i powie przepraszam Kakashi...

Napier

Nie wybaczyłabym takiego rozwiązania...

zuza2605

Ale takie rozwiazanie jest bardzo prawdopodobne, kakashi strzeli ze rin by tego nie chciala i ze wciaz go kochala a on poruszony zabije madare i sie poswieci. To jedna z teorii, a co do chaptera dobry, bardzo mi sie podobal 2 hokage szkoda ze go tak malo i szkoda ze uchiha sa takimi ''ofiarami''.

ocenił(a) serial na 10
zuza2605

Tu w krótce musi być spotkanie mistrza z uczniem 4 hokage vs Obito oraz walka Madara vs 1st i retrospekcje z pierwszej walki.

Liczę też na rozmowę 4Hokage vs Naruto, lipa by była jak po gadce Oro odwoła przywołanych. 2 hokage też bym chetnie zobaczył w akcji