PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33285
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Ja ostatnio miałam wrażenie, że Kisielowi skończyły się pomysły. Znaczy no, fajnie że Tobi
nie jest Madarą, ale ta walka z nim się zaczynała robić trochę nudna, skoro i tak nie miał
zamiaru pokazać, kim jest.
Ale ostatnie chaptery zmieniły moją opinię.
573 - bardzo ładny przełom. Wreszcie w Naruto wzeszło słońce - zarówno dosłownie jak i w
atmosferze. U wszystkich postaci widać zmiany, widać, że wydorośleli. No i ładny tekst
Hinaty... może wreszcie przestanie mdleć na każdy widok Naruciaka :D
574 - Sasuke... Niby go nie cierpię, ale zdałam sobie sprawę, że się za nim stęskniłam ;>
No i powrót Taka. "Normalny" Suigetsu <3 I co to znowu za plany znaleźli? Widać Kisiel
jeszcze nowe rzeczy chce wplątać. I dobrze.
Zarówno manga jak i anime (szczególnie 246-249) ostatnio wraca do naprawdę dobrego
poziomu. Olałam DN, olałam Bleacha... Naruto 4ever!

użytkownik usunięty
asiak09

Chaptery robią się coraz ciekawsze, a mnie zastanawia tylko jedno, jak Kisiel ma zamiar rozwiązać problem z bestiami? Czy Naruto zostanie jinchurikim Jubiego, no i w związku z tym, jak rozwiąże problem z Hachibim i Killer Bee?

A odnośnie Saska, nie znoszę go,więc jak dla mnie mogą go już nie pokazywać.

A co tyczy się Tobiego? Stwierdzam, że to cienas. Jak w którymś poście pisałam, że Sasek już by lepiej walczył z Minato, nie mówiąc już o Itachim....

użytkownik usunięty

Czyżby szykowało się spotkanie braci Uchiha? Ale moim zdaniem jest to kiepskie rozwiązanie - o ile Sasek ma walczyć z Naruciakiem i innymi sprzymierzonymi siłami. Bo było by kiepsko gdyby jednak nie doszło do walki między nimi. Co nam pokaże ostatecznie Kisiel? Czy bracia jednak się spotkają?

użytkownik usunięty

myślę, że tak. manga i tak skończy się w tym roku, więc anime najwyżej będzie ze dwa lata jeszcze, bo wiadomo - fillery. -.- tak samo z bleachem, tyle, że tam anime (nie mam pojęcia jak chcą upchnąc 19 rozdziałów mangi w ostatnie 5 odcinków) się skończy w marcu tego roku na rzecz wielkiego g*wna nowego anime z Rockiem Lee w roli głównej, a to przecież nawet Masashi nie wymyślił, tylko jego redaktor ten nowy serial i komiks z Rockiem Lee. bez urazy, lubię Lee, ale żeby dla niego kończyć Bleacha? wiem, że miał się skończyć już i tak, ale to zdecydowanie za szybko. i chociaż jestem wielką fanką naruto to prędzej shippuuden powinien się szybciej skończyć niż bleach, bo tam za dużo wątków zostało nie wyjaśnionych, a w naruto wszystko jest w fazie kończenia, bo po IV Wojnie Shinobi pozostanie tylko bitwa Naruto i Sasuke lub kogo innego (a nawet gdyby to kogo innego?).

ocenił(a) serial na 8

To że Sasuke czy Itachi lepiej by walczyli z Minato to gdybanie, nie znamy pełnych możliwości Tobiego pokazał jedynie teleportacje gumowe ciało niech tak to nazwę. Poza tym jest inteligętny i bardzo dużo o świecie shinobi wie .Z Minato zmierzył się na szybkość i przegrał czy dwaj bracia Uchiha dali by radę wątpię (chodzi mi o szybkość) Posiadają Susanoo i Amateratsu ale czy to by starczyło tego też nie wiemy i najważniejsza kwestia nie zapominajmy z kim Tobi się bił, Minato wraz z Pierwszym i Madarą to najsilniejsi Shinobi i znając życie Minato też wyciągnąłby jakąś uberpro technikę ( zdolności Minato też całkowitych nie poznaliśmy ) jak każdy z tej trójki gdyby przyszłoby mu walczyć przeciw Susanoo ale to też gdybanie, jeśli się nie zna pełnych umiejętności obu przeciwników to nie ma co przewidywać.