PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33285
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Co teraz w mandze?

ocenił(a) serial na 7

JAk myślicie, czy akcja przeniesie się w końcu do Sasuke i Orochimaru?
I co oni planują? Mi się wydaje, że chcą wskrzesić Rikudo, a ten przejmie kontrolę nad Jubim.
Obito zostanie zabity przez Kakashiego, lecz (jak w większości filmów, anime itp.) nawróci się tuż
przed śmiercią.
[Wiem, te wywody sa bez sensu]

ocenił(a) serial na 9
honam093

Nie, mam nadzieje że nie zabiją Obito-Tobiego. To jest prawie najlepsza postać w całym Naruto. I mi się wydaję że on jako jedyny nigdy się nie na wróci. To jest zło w czystej postaci :P

ocenił(a) serial na 9
Napier

I trudno uwierzyć, że stał się taki tylko z powodu śmierci Rin. Wiem że ją kochał, i ciekawe czemu jeszcze się nie zemścił na Kakashim.

ocenił(a) serial na 10
honam093

dzisiaj wyszła manga zginoł jeden z ninja nie powiem kto ale powiem że to geniusz

ocenił(a) serial na 7
Koval_4

wiem, wiem, czytałam. :c
Ciekawe kogo jeszcze uśmierci >:c

ocenił(a) serial na 9
honam093

Nie czytalem,ale mozna wiedzieci kto ;d?

ocenił(a) serial na 7
Napier

Neji TT_TT

ocenił(a) serial na 9
honam093

O fuc.k...........

ocenił(a) serial na 9
Napier

zaloba....

ocenił(a) serial na 7
Napier

no, dokładnie ;__;

ocenił(a) serial na 10
honam093

Wiesz co mi wydaje sie ze to Madara zabije Obito. Widac ze szczeniak gral od dluzszego czasu na wlasna ręke, i jakos zbytnio sie nie spieszy do wskrzeszenia glowy klanu Uchiha. To co pewnie wiekszosc juz zauwazyla ze Madara z odcinka na odcinek wyglada coraz lepiej i praktycznie w 100% znikly mu pekniecia Edo Tensei. Pewnie rpzed kolejna transformacja Jubiego Obito sie wypnie na Madare i bedzie chcial samemu zrobic cos na wlasna reke, Wtedy okaze sie ze dlugotrwale uzywanie Edo Tensei prowadzi do calkowitego wskrzeszenia, i madara odwdzieczy sie Obito za tak lojalna sluzbe. Tez mam przeczucie ze Oro i Sasek udali sie do Rikudo

ocenił(a) serial na 7
kubapol21

Też możliwe. Nawet w ostatnim chapterze Obito mówił, że "nie jesteś moim sojusznikiem" więc widać, że trochę jest przeciwny Madarze...no cóż, zobaczy się.
Dla mnie ogólnie Orochimaru to prze kozak, i wg. mnie jest najsilniejszy ze wszystkich :D I ten zwój...dziadek Oro wszystko już zaplanował xD

ocenił(a) serial na 9
honam093

Nie czytam teraz mangi, i chcial bym sie zapytac czy Orochimaru zostal w jakis sposob ozywiony ?

ocenił(a) serial na 10
Napier

Tak wskrzesil go Sasuke. Orochimaru odrodzil sie z połączenia fragmentu mięsa Kabuto z przeklętą pieczacią Anko. Po wskrzeszeniu Oro zabral resztki swojej czakry z ciała Kabuto stwierdzil ze ejst zbyt slaby by chocby probowac odebrac ciało Sasuke obiecal ze nie weźmie udzialu w wojnie Tobiego, po czym udal się z Sasuke niewiadomo gdzie i nie wiadomo po co( przypuszczalnie do miejsca przebywania Rikudo

ocenił(a) serial na 9
kubapol21

To super :D dzieki za odpowiedz...

ocenił(a) serial na 5
honam093

przepraszam że pytam ale ja daleko w mandze i anime jestem, spoczęłam może 2lata twmu a teraz mnie nawraca ale chciałam zapytać- Tobi to jednak Obito?? A co z Madarą który miał być Tobim? Nie żyje? W ogóle to zapomniałam co z nim było i gdzie on się podział niehc ktoś mi przypomni xD

ocenił(a) serial na 7
into_the_moonlight

Tobi to Obito, Madara wiadomo został wskrzeszony Edo Tensei'em Kabuto, jednak przerwał więź z wskrzeszającym go shinobi, przez co nie jest pod niczyją kontrolą. Aktualnie on, Obito i Jubi (dziesięcioogoniasty) walczą z całym sojuszem shinobi a Sasuke i dziadek Oro gdzieś poszli :D

ocenił(a) serial na 5
honam093

aha to jeszcze takie, troche glupie pytanie ale... bo z tego co pamietam (no bo ogladalam to 2 lata temu i ponad :D) to Madara pomogl Itachiemu wybic klan ale jak on umarl? gdzies to bylo powiedziane? ja myslalam ze on caly czas zyje bo to nie bylo dawno jak wybijali ten rod uchiha

ocenił(a) serial na 7
into_the_moonlight

własnie nie wiem jak zginął...D:
albo nie było powiedziane w mandze, albo nie umiem czytać :X

ocenił(a) serial na 8
into_the_moonlight

zginoł chyba z powodu przekazana mocy czarnemu zetsu i obito bo utrzymywał sie przy życiu poprzez chakre pierwszego hokage

ocenił(a) serial na 10
sx185x

umarl ze starosci poprostu zyl tak dlugo jak byl polaczony z Mazou i czerpal z niej czakre . Kiedy znalazl juz swojego pionka Obito sam zerwal polaczenie i umarl sobie czekajac na final jego planu