PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33285
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Witam, oglądam Naruto i jestem w 1/4 serii. Czy ktos może mi powiedzieć czy 252 odcinek
to koniec serii? Może jeszcze będą? Pozdrawiam

użytkownik usunięty
_a_ngel

Nie skądże. Odcinki będą trwać i trwać, chyba że coś nieoczekiwanego się wydarzy.......

np. wszechwiedząca osoba nieoczekiwanie powściągnie swój język i odpowie w sposób normalny. traktujesz nieodpowiednio nie tą osobę.

Dziękuję.

użytkownik usunięty
_a_ngel

Przepraszam, ale co w mojej odpowiedzi jest złego. Odpowiedziałam normalnie - czy spodziewałaś/-eś się czegoś innego?!
Odpowiadam na Twoje pytanie: 252 odcinek nie jest ostatnim odcinkiem.

Jeśli moja odpowiedź ta lub powyższa obraziła Cię, to wierz mi nie była celowa. Przepraszam.

_a_ngel

Odcinki będą trwać, dopóki cała historia się nie zakończy. Zależy to od Kishimoto, czyli twórcy mangi Naruto. Manga jest aktualnie sporo do przodu w porównaniu z anime, wiec odcinków będzie jeszcze bardzo dużo. :)

_a_ngel

Strasznie wkurzające jest to że trzeba czekać tydzień na 1 odcinek anime! (nie wspomnę że manga wychodzi w takim samym tempie ;) Na szczęście teraz są odcinki oparte już na mandze, nie wytrzymałabym tych wypychaczy czasu... Co do odcinków, to oczywiście że nie nawet wojna się jeszcze nie zaczęła. Nawet nie chce myśleć ile odcinków na nią zejdzie :)