do kraju błyskawicy?Bo te filery są tak denne,że niszczą przyjemność oglądania Naruto.
Podobno do połowy października. A jak będzie? Tego nie wie nikt. Okaże się w niedługim czasie pewnie.
o żesz,żeby chociaż te filery miały jakiś sens jak w Bleachu tutaj z odcinka na odcinek zaniża się poziom bardzo dobrego anime
w internecie są spisy odcinków zgodnych z mangą, więc jeśli byś chciał się dowiedzieć, które są na podstawie mangi to poszukaj :D
generalnie na razie mie to nieiteresuje czasami filery są dobre czasem złe,a gdzie w necie można znaleść regularnie dodawaną po polsku mangę Naruto jak i Bleach,bo z orginalnych mam po 1 tomie każdego z nich więc jakbyś mógł/mogła podać jakiś link na chomikuj może
Ale chcesz ją ściągnąć, tak ? Bo ja czytam na internecie, wiesz jeden chapter na tydzień to jest chwila :D
głównie interesuje mnie czytanie online,ale jak masz strony do ściągnięcia możesz podać,a gdzie ty czytasz na jakiej stronce jeśli można spytać?
http://manga-lib.pl/index.php/manga/info/naruto
przetłumaczona na język polski, ale można też ściągać z tej strony, a jeśli by Ci nie odpowiadała, to możesz zawsze poszukać w google ;)
szkoda,że nie mogą bez filerów co prawda mangi nie czytam,bo online są chyba tylko ostatnie numery,a resztę trzeba kupować,ale te filery kompromitują Naruto ja wolę Shippuuden,bo muszę powiedzieć,że przez ten humor twórców anime ciężko mi się oglądało zwykłego Naruto,ale,żeby z głównego bohatera na początku zrobić kompletnego debila dobrze,że potem akcja nabrała tempa
wiesz przynajmniej te fillery dobrze mieszają między odcinkami mangowymi, wygląda to tak jakby filery i odcinki zgodne z mangą wyglądają jak wspólna całość. Mi się sie zdają ze teraz chcą zrobić tak aby później nie musieli robić fillerów żeby później nie było jakiś wytrąceń typu jest sam środek bitwy a tu zaczniemy fillery jak naruto wybiera sie do wioski ukrytego wodospadu czy coś( był jeden taki odcinek specjalny) Teraz manga wyprzedza anime o 66,5 chatera
OSTRZEGAM, ŻE W MOJEJ WYPOWIEDZI DALEJ BĘDZIE MAŁY SPOILER MANGI Pierwsze fillery z Naruto były dobre, teraz im ich więcej, tym są coraz słabsze, mam nadzieję, że jak zacznie się zaraz wojna to nie będzie tam można wepchnąć fillerów. Ogólnie są spisy, który odcinek jest mangowy, a ktory nie, ale zdarzało się tak, że jakaś sytuacja z mangi była w czasie fillera.
Ale ci, co nie czytają mangi nie wiedzą kiedy, także na wszelki wypadek dałem, bo sam nie lubię spoilerów. Nevermind.
Ale to nie jest spoiler. Skoro niedawno wypowiedziano wojne to oczywiste, że sie ona szybko zacznie.