PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33383
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

do kraju błyskawicy?Bo te filery są tak denne,że niszczą przyjemność oglądania Naruto.

użytkownik usunięty

Podobno do połowy października. A jak będzie? Tego nie wie nikt. Okaże się w niedługim czasie pewnie.

użytkownik usunięty

o żesz,żeby chociaż te filery miały jakiś sens jak w Bleachu tutaj z odcinka na odcinek zaniża się poziom bardzo dobrego anime

użytkownik usunięty

pozdrawiam swój region świętokrzyskie;P

ocenił(a) serial na 4

a po co je oglądać? ja oglądam tylko te zgodne z mangą. szkoda czasu.

użytkownik usunięty
Astral_the_Shadow_Prayer

ja mangi właśnie nie czytam,a filery oglądam może tak z przyzwyczajenia

ocenił(a) serial na 9

w internecie są spisy odcinków zgodnych z mangą, więc jeśli byś chciał się dowiedzieć, które są na podstawie mangi to poszukaj :D

użytkownik usunięty
xwhysoseriousx

generalnie na razie mie to nieiteresuje czasami filery są dobre czasem złe,a gdzie w necie można znaleść regularnie dodawaną po polsku mangę Naruto jak i Bleach,bo z orginalnych mam po 1 tomie każdego z nich więc jakbyś mógł/mogła podać jakiś link na chomikuj może

ocenił(a) serial na 9

Ale chcesz ją ściągnąć, tak ? Bo ja czytam na internecie, wiesz jeden chapter na tydzień to jest chwila :D

użytkownik usunięty
xwhysoseriousx

głównie interesuje mnie czytanie online,ale jak masz strony do ściągnięcia możesz podać,a gdzie ty czytasz na jakiej stronce jeśli można spytać?

ocenił(a) serial na 9

http://manga-lib.pl/index.php/manga/info/naruto

przetłumaczona na język polski, ale można też ściągać z tej strony, a jeśli by Ci nie odpowiadała, to możesz zawsze poszukać w google ;)

ocenił(a) serial na 7

Najlepsza jest i tak ukrytawioska.com, regularne i perfekcyjne tłumaczenie.

ocenił(a) serial na 10

jeszcze jeden filer i zaczną sie odcinki zgodne z mangą

ocenił(a) serial na 9
barski26

tzn od ktorego odcinka numerycznie sie zaczynaja?

ocenił(a) serial na 10
Agavaa

jednak odcinki zgodne z manga najprawdopodobniej zaczną sie od odcinka 235

użytkownik usunięty
barski26

czy to pewna informacja?

ocenił(a) serial na 9
barski26

ok, wielkie dzieki

Agavaa

podobny po tych pojedyńczych które są teraz potem ma być jakiś arc fillerowy, ale to tylko plota.

ocenił(a) serial na 9
The_Fallen

oby nie, ile mozna... fillery tylko psuja serie

Agavaa

lepiej teraz niz potem

użytkownik usunięty
The_Fallen

szkoda,że nie mogą bez filerów co prawda mangi nie czytam,bo online są chyba tylko ostatnie numery,a resztę trzeba kupować,ale te filery kompromitują Naruto ja wolę Shippuuden,bo muszę powiedzieć,że przez ten humor twórców anime ciężko mi się oglądało zwykłego Naruto,ale,żeby z głównego bohatera na początku zrobić kompletnego debila dobrze,że potem akcja nabrała tempa

ocenił(a) serial na 10

wiesz przynajmniej te fillery dobrze mieszają między odcinkami mangowymi, wygląda to tak jakby filery i odcinki zgodne z mangą wyglądają jak wspólna całość. Mi się sie zdają ze teraz chcą zrobić tak aby później nie musieli robić fillerów żeby później nie było jakiś wytrąceń typu jest sam środek bitwy a tu zaczniemy fillery jak naruto wybiera sie do wioski ukrytego wodospadu czy coś( był jeden taki odcinek specjalny) Teraz manga wyprzedza anime o 66,5 chatera

Jak to ostatnie chaptery ? jest więcej online niż myslisz

ocenił(a) serial na 9
The_Fallen

OSTRZEGAM, ŻE W MOJEJ WYPOWIEDZI DALEJ BĘDZIE MAŁY SPOILER MANGI Pierwsze fillery z Naruto były dobre, teraz im ich więcej, tym są coraz słabsze, mam nadzieję, że jak zacznie się zaraz wojna to nie będzie tam można wepchnąć fillerów. Ogólnie są spisy, który odcinek jest mangowy, a ktory nie, ale zdarzało się tak, że jakaś sytuacja z mangi była w czasie fillera.

kyuubi_888

no i gdzie tu spoiler?? wszyscy wiemy ze wojna bedzie

ocenił(a) serial na 9
The_Fallen

Ale ci, co nie czytają mangi nie wiedzą kiedy, także na wszelki wypadek dałem, bo sam nie lubię spoilerów. Nevermind.

kyuubi_888

Ale to nie jest spoiler. Skoro niedawno wypowiedziano wojne to oczywiste, że sie ona szybko zacznie.

ocenił(a) serial na 9
The_Fallen

whatever, ok, to nie spoiler, zadowolony/a?

kyuubi_888

zadowolony :)

użytkownik usunięty
The_Fallen

też jestem zadowolony:)