PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33386
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden
ocenił(a) serial na 10
eternal_Itachi

Raczej nie, ja przynajmniej nic takiego nie widziałem.

Sasori

hahaha... jej ,ludzie to mają pomysły.. według tego co można na necie znaleźć, to pół Akatsuki ją miało ;). A teraz poważnie. Nie, nikt Sakury nie podrywał. Sakura też nikogo nie podrywała... Właściwie wszystkie wątki romantyczne są takie same jak w pierwszej części (Hinata pali buraka na widok Naruto, Naruto bezskutecznie próbuje zaprosić Sakurę na randkę, Asuma i Kurenai dalej uparcie twierdzą, że nic ich nie łączy...).
Wszystko inne to tzw. "fanowskie wymysły" (znalazłam takie określenie na jednym forum ;) i nie należy ich brać na poważnie.

ocenił(a) serial na 7
eternal_Itachi

Hehe,nie. To tylko czyjaś mylna interpretacja komentarza Kakashiego na temat Sakury jedzącej Solider Pill'a (nie chciałabym spolszczać nazwy). Jest na YouTube'ie ^^ Powiedział jej tylko,że nie powinna tego jeść,jeśli nie jest to konieczne i że dziewczyny w jej wieku nie powinny przejadać. Temari skomentowała to w myślach: "A lot of people would call that sexual harassment,you old fart" ^^

ocenił(a) serial na 10
iselin_2

Nie, nie podrywał loooool

Luk72

nie zgadzam się z tym tematem kakashi nikogo nie podrywa, bo ja go lubię jak on jest sam no ze nie jest żonaty coś w tym stylu on jest taki słodki hrrrr mruuu:* kakashi górą. :D

Kakashi_3

no, kakashi to idealny kandydat na starego kawalera:P
Bo do niego nikt tak nie pasuje tak bardzo jak Make out Paradise xD