PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33220
8,0 2 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Edo Tensei

ocenił(a) serial na 7

Skoro ożywieńcy mają nieograniczoną ilość chakry to czy nie powinni np. stworzyć nieskończonej armii swoich klonów? Madara zrobił kilka i nie wyglądał na zmęczonego :P

ocenił(a) serial na 10
Spajkpl

Bo klony są słabe, to tylko 1/10 siły użytkownika. Oczywiście madara przyzwał je i rozwaliły 5-ke kage, ale jak silny jest Madara, najpotężniejszy shinobi w tym anime. Innym by się nie opłacało robić klonów. A co do chakry ożywieńców, to że mają ją nieskończoną to nie oznacza że mogą sobie zrobić 1000 albo jeden googloplex klonów. Są ograniczeni, czyli: Mogą zrobić np: 2 klony bo na tyle ich poziom chary im pozwala(tyle mogł robić za życia), z tym że mogą robić te 2 klony w nieskończoność czy też inne techniki. Najprościej mówiąc, mają tyle samo chakry co za życia z tym że im nie ubywa im jej podczas robienia technik.

ocenił(a) serial na 7
macian

Mhm, tak na to jeszcze nie patrzyłem, pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
Spajkpl

Ja mam jeszcze inne pytanie co do Edo Tensei. Czy orzywieńcy mają taką samą moc jak za wcześniejszego życia? Jeśli tak to znaczy, że Hiruzen Sarutobi był lepszy od Hashiramy i Tobiramy razem wziętych skoro ich pokonał.

ocenił(a) serial na 7
dirt16

Niektóre pojedynki były rozstrzygnięte na korzyść pozytywnych bohaterów raczej bez względu na ich umiejętności... Ale skoro już jesteśmy przy tym temacie to jak to jest że Trzeci żył i rządził po śmierci Czwartego?

ocenił(a) serial na 10
Spajkpl

Było to tak:

Spoiler:

Nie, porostu 3 był już stary i podjął decyzje, że wybierze swojego następce. Wtedy wybrał Minato na 4 -go. Ale jak wiemy 4 zginął podczas pieczętowania kyuubiego w naruto, więc 3-ci hokage wrócił na stanowisko.

ocenił(a) serial na 7
macian

Mhm... dzięki, od dawna mnie to pytanie męczyło :)

ocenił(a) serial na 8
dirt16

Kurde, ale gafa, "orzywieńcy". :D
Wiedziałem, że coś tu nie pasuje.

ocenił(a) serial na 10
dirt16

Hmm w tej walce Pierwszy i Drugi nie zostali przywołani z pełną mocą, ( było gdzieś mówione) bo oro nie mógł by sobie poradzić z ich kontrolą.