Zapowiada się na to, że fillery będą aż do maja i kto wie, może i dłużej.
Naruto Shippuden Announcement: Filler Will Extend To May 2013
http://myanimelist.net/forum/?topicid=568649
Lepiej znowu żeby potem spokojnie przez długi czas oglądac mangowe wydarzenia, a ty już się zamknij bo na innych forach trollujesz jak najety.
O panie, ale za to po filerach będzie się dziać, np: przyzwanie M***** U*****... Tylko czekać z niecierpliwością :)
nie dołujcie mnie, przysiegam ze powiesze za jajca mendy, ktore wymyslaja te zasrane fillery. to sie nigdy kur** nie skonczy! nie dosc ze manga sie wlecze w nieskonczonosc to zobaczycie jak sie wreszcie skonczy anime bedzie trwalo po tym jeszcze 10 lat. A fillery jak zwykle poziom dna i wodorostow.
No i jednak nie jest tak źle, " Naruto Shippuuden 308: "Madara Uchiha" - oparte na mandze - 11.04.2013" Czyli jednak 11 kwietnia zaczyna się ostro jak wskazuje tytuł odcinka. Źródło: naruto.wbijam.pl
A jednak nie :( Za tydzien dokonczenie tego fillera z dzisiaj o Yugao i Hayate ;/ I wyglada, ze jeszcze z miesiac co najmniej bedziemy fillery ogladac.
skończyłem oglądanie na ocinku 345 - czyli ostatnim mangowym przed zalewem fillerów. innymi słowy nie oglądam naru od połowy stycznia. widzę, że powoli wraca manga - najwyższa pora.
mam jednak parę pytań dotyczących fillerów pomiędzy wspomnianym 345 odcinkiem a obecnymi mangowymi.
bardzo są złe? tylko dla hardcore fanów anime czy można obejrzeć i nie zasnąć w połowie? strata czasu czy nie? w fillerach trafiają się lepsze i gorsze, ale w naru zwykle te drugie więc troszkę się martwię...
warto to oglądać? jeśli tak to które odcinki najbardziej a które priorytetowo ominąć żeby się nie załamać ich poziomem?
i jeszcze jedno pytanko - odcinek 346 to niby "pół filler" z fabularnego punktu widzenia bardziej warto go zobaczyć czy jest bardziej stratą czasu?^^
mam mobilny net, transferu szkoda na byle co dla tego tak dopytuje:P mangowe obejrzę jak leci (jak dorobią więcej^^)
złe nie, to kwestia tego czy interesuje cię trochę historii Kakashiego nie opowiadanej w mandze lub rozwijajacej pare kwestii - ja obejrzalem na siłe troche bo mnie to niezbyt obchodziło