Powwiem tak:
Jestem wielkim fanem mangi Naruto jak i anime. Pierwszą serie (od 1-135 bodajze) oglądało się wspaniale (o wiele lepiej niż DBZ). Pierwsza seria miała klimat, wiele rzeczy owiane było tajemnica i to bylo czuc na kazdym kroku.
Co do Shippuuden:
chwilami bardzo mnie zawodzi (chodzi mi o anime). Początek niezły zapowiadało się ciekawie. Wszystko jakby odświerzone. Ale nie moge ścierpiec fillerow!!! Ludzie manga jest o wiele do przodu od anime! Po co krecicie te beznadziejne fillery??
Beznadziejne postacie o nadludzkich umiejetnosciach wogole nie pasujacych do Naruto (juz o dennej fabule nie wspomne), i robiący z siebie IDIOTE Tobi.... Dno Dno i jeszcze raz dno. Moglbym wymieniac wady fillerow w nieskonczonosc ale to nie ma sensu.
Pozdro.
''Ludzie manga jest o wiele do przodu od anime! Po co krecicie te beznadziejne fillery?? ''
1) Dla hajsu
2) By Anime nie wyprzedziło Mangi, choć to i tak mało możliwe...
''i robiący z siebie IDIOTE Tobi...''
Tu akurat coś Ci nie wyszło, bo w Mandze Tobi zachowywał się tak samo...
"
Tu akurat coś Ci nie wyszło, bo w Mandze Tobi zachowywał się tak samo...
"
NIe, Tobi zachowywal sie inaczej... Ciagle sie przechwalał i robił z siebie idiote inaczej niż w anime bo w anime Tobi wystepuje w tych fillerach... I (spoiler) najbardziej denerwuje mnie gdy pyta sie kto to jest Sanbi.. albo zastanawia sie czy pokona jakichs przecietnych przeciwnikow jak bylo w odcinku 103 bodajze (a Tobi to teoretycznie najsilniejsza jak dotychczas postac w anime). Moze nie pamietam jakiejs sceny z mangi wiec przepraszam jesli sie pomylilem.
Robienie z siebie idioty to robienie z siebie idioty, nie ma że inaczej xD
No mówi tak, bo przecież jest pod przykrywką Tobi'ego, nie mógł by przecież powiedzieć, że rozwalił byich bez problemu bo Ci co oglądają (czyt fani) nabrali by podejrzeń, że Tobi nie jest taki słaby, a to nie mogli by przecież zrobić.
osoby, które oglądają tylko anime nie moga wiedzieć, że Tobi to Madara, a więc muszą coś zrobić z Tobim by ich od tego odwieść.
to prawda, że fillery są do dupy. (xD) ale dajmy na wstrzymanie. w maju wchodzi manga więc mam nadzieję, że następne będą dopiero za jakieś 1,5 roku.
Nie byłbym taki pewien co do końca fillerów. To, że tytuł odcinka który zostanie wyemitowany w maju brzmi "Cursed seal counterattack" (Jeśli niczego nie pomyliłem) nie musi niestety oznaczać ich końca. Być może powstanie kolejna bzdurna historyjka w której tym razem fillerowe postacie będą miały przeklętą pięczeć
Zgadzam się w pełni że fillery to dno totalne.Końca też nie był bym
pewien.Już raz mieliśmy chyba cztery fillerowe sezony.Ile to trwało?Rok
czy dwa?
Fillery z Shippa to totalna katastrofa. Ostatnie fillery z Guren to już miażdżą debilizmem! To dziadostwo nie chce się wręcz skończyć, a manga jest do przodu już na tyle że anime jej za rok nawet nie nadgoni
Ja sobie dałem spokój z anime na jakiś czas, jak te skurwiele "na górze" zaczną emitować odcinki zgodne z mangą to wróce do tego. To co wyprawiadają z naruto ostatnio jest po prostu śmieszne. Schwytanie sanbiego trwało bodajże 1-2 chapterow w mandze a tu kurwa już dziesiąty odcinek leci...
no cóż. w internecie potwierdzają się informacje, że już 14 maja pojawi się odcinek dotyczaćy mangi bezpośrednio. a ja zaczynam się o to modlic...
Kurwa bez przesady, jakąś petycje trzeba wysłać bo to co oni wyprawiają już nie jest nawet śmieszne tylko WKURWIAJĄCE.
jestem fanem Naruto i dla mnie może trwać jak najdłużej, ale z tymi filerami to przesadzają, niech w końcu zakonczą ten wątek! Litości ileż można oglądać takie nudy.
Ciulstwo ciulstwem pomiata. Pierdolona Guren. Dobrze, że ta cała Japonia jest dalej niż Warszawa ( dla mnie). W pierwszej serii Filery nie kojarzyły się z dnem. Niektóre były fajne ( np. Raiga). Te tutaj to dno głębsze od Rowu Mariańskiego! Gdyby teraz dali cdn to by sanbi byłby dawno schwytany, zapieczętowany. Deidara właśnie teraz wysadzałby się w powietrze. A my ledwo strawiliśmy Hidana i Kakuzu. Filer,Filer,Manga,Filer,Filer. Tak wygląda właśnie anime. Już mi rzygać się chciało tym Sorą. Myślałem, że po Hidanie bydzie coś normalnego. Teraz rzygam Sorą i Yukkimaru. Co do Tobiego nie robi z siebie idiotę. On robi se z tego jajca. W mandze też tak robił. Właśnie dlatego jest Ok.
Shippuden upada i jeśli nadal mają zamiar zapełniać go dennymi fillerami
to ja podziękuje.
Wiecie co. Zaczynam czytać mangę! Sram to. Mam pytanie. Gdzie jest naruto od 1 chaptera do najnowszego? Na manga-lib.pl jest tylko od gaiden'a
o nie. i kolejny odcinek, który jest do du.py, czy ten wątek kiedykolwiek sie skończy,
teraz będzie zapewne finałowa bitwa, która potrwa ze trzy odcinki.. miejmy nadzieję, że to sie niedługo skończy.
bo mnie cholera jasna bierze, kiedy tylko widzę Guren i tego człenia od nietoperzy... już o tym homo- nie wiadomo z wody nie wspomnę.
Ale kreska jest momentami obleśna aż się nie miło na takie bohomazy
patrzy.
Dobrze że nie ograniczam się tylko do jednego anime bo inaczej nie
miałbym co oglądać?
Chyba nie było wcześniej gorszych postaci jak w tym filerze ten koleś ubrany na niebiesko kojarzy mi się z obdartusami z blacha.
Dokładnie, jeden wygląda jak quasimodo, drugi jak trans, trzeci jak goblin, tylko ten ostatni normalnie wygląda.
jeśli dalej potrwają te filery, to obawiam się że sie wykończę psychicznie i fizycznie, przez co chyba nie wytrwam do zakończenia całego anime
shippuuden.pl twierdzi, że japońce ogłaszają, że w 113 odcinku skończą się fillery i pojawi się Sasuke. A co do ubioru tych oblechów to lepiej nie patrzeć.
113 ? Właśnie jestem po 110 ( urywki, sprawdzam tylko czy są jakieś wątki z akatsuki ), jeszcze dwa odcinki tych gówien... ech ;/
Przysięgam, jeśli JESZCZE RAZ usłyszę sformułowanie:
"Tam gdzie ktoś o Tobie myśli, tam jest Twój dom, do tego kogoś możesz wrócić" w jakiejkolwiek wariacji, to PRZYSIĘGAM, że ostentacyjnie ZGRZYGAM się na monitor!!!!
No fucking paranoja! Przyjebany Yuukimaru, przyjebana Guren a już najbardziej pojebany Naruto, że temu chłopco-dziewczynce to wtedy powiedział....
ŻAL.
Chcemy Sasuke vs Itachi!!! Ech....
Popieram. Nawet fillery w 1 serii Naruto nie były tak gówniane. Niektóre były fajne np. filler z Raigą, Isaribi, wyścig todori. Filler z Guren można porównac do filleru z wioską gwiazdy. Jezu! Po tym to dopiero rzygałem. Jak już chcą to niech zrobią lepsze fillery. Bardzo chętnie obejrzałbym filler np. z innym Jashinistą. Ponieważ jest ich mało to zawsze będzie się lepiej oglądało po to by ich poznać. Wiecie o co chodzi.
Jak nie dno i gówno to co? Filler kończy się w tym tygodniu. 113 Sasuke bydzie.
tak. tytuł jest coś tam o Uczniu Węża, i w końcu zatłuką Orochmiru, któremu [o ku.wa] zrobili w Shippuudenie brązowe włosy O.O
Myślałem, że to gówno (chuj to wie czy to gówno czy nie) udające filler w życiu się nie skończy i że oroś bydzie zajebany dopiero za rok... Może to była interwencja Autora. Może się wkurwił i tak załatwił, że ten zjebany filler z gównomaru i zesraną Guren poszedł w końcu papa pieprzyć się. Brązowe włosy? A może to kredka była za słaba ;-)