Czyli przyjdzie nam czekać 32 dni na normalne odcinki....te filery mnie wykończą. Fakt, zdarzają się ciekawe, ale filer w środku wojny to zabójstwo dla fanów moim zdaniem.
Kishimoto stworzył ten świat i w moim przekonaniu on najlepiej wie jak to wszystko powinno wyglądać. Nie wiem czy czytasz mangę, ale jeśli tak to wiesz co czeka nas w przyszłości na tej wojnie, a jeśli nie, to powiem ci, że na pewno się nie zawiedziesz....
Wrzucanie filera o Hinacie i jej problemach z oczami dla mnie nie jest żadnym urozmaiceniem wojny. Genialnymi filerami były te o MIstrzach Miecza, one faktycznie wzbogaciły fabułę.
Teraz patrzysz na tytuł filerów: "Misja rangi A: szlachecki pojedynek", a potem prawdopodobnie kontynuacja tego odcinka: "Upadek zamku". Tytuły (szczególnie pierwszy) każą mi wątpić w to, że jakkolwiek są związane z czwartą wielką wojną ninja. Czekam więc 31 dni na kolejny odcinek i być może wezwanie owego "asa" Kabuto, bo po tym co pokazano w mandze, nie mogę się go doczekać.
Czytam mangę i wiem jak potraktował Kishimoto postacie i wątki. Na odwal się. Nie było nic o wielu postaciach, nagle olane...mistrzowie miecza, Pakura, itp.
a te odcinki są zwiazane z wojbna. Wskazuje na to opis odcinkow...dobitnie wskazuje
Straszenie dużo spoilerów w nowym openingu. Jak ktoś nie czyta mangi to na prawdę może się zdenerwować. :)