PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33285
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Czy wie ktoś może jak długo będą jeszcze te fillery? I kiedy w końcu zaczną się dalsze odcinki oparte na mandze? Bo teraz w tych nowych odcinakach będzie duża moc xd

ocenił(a) serial na 6
hokus5kaszub

jeszcze mogą być długo, niestety...

ocenił(a) serial na 9
karmenion

do końca grudnia mają trwać -.- ale po nich się zrobi ciekawie ; P

ocenił(a) serial na 10
Ice_Breaker

Że robi się ciekawie własnie wiem i chcę (jak każdy) żeby fillery się skończyły bo będzie w tych nowych odcinkach moc xd

ocenił(a) serial na 9
hokus5kaszub

Nie wiem czemu narzekacie. Tym razem fillery nie są takie złe. Potraktujcie je jako wgląd w przeszłość Naruto. ;D
Końcówka odcinka 188 bardzo mi się podobała.

hokus5kaszub

zacznij lepiej czytać mangę. te fillery i tak jeszcze wrócą. ja czytam a oglądam tylko wybrane odcinki. Nie wiem jak można ocenić na 10 anime z taką ilością fillerów

ocenił(a) serial na 10
hokus5kaszub

fillery będą trwały przynajmniej do końca stycznia, w sumie to nie wiem po co tyle tych filerów dają, pod koniec stycznia manga będzie o 75 chapterów do przodu, a było wiecej tylko jak zaczęto emitować anime naruto(120 chapterów mangi do przodu) i naruto shipudden (85 chapterów mangi do przodu). Może szykują nową serię, choć to jest bez sensu

ocenił(a) serial na 10
hokus5kaszub

Fillery zazwyczaj się pojawiają na eventy japońskie - Christmas, Nowy Rok , Chiński Nowy Rok - to po prostu normalka. Około stycznia pokażą pewnie jakiegoś zwierzaka danego na rok (z tego co pamiętam na rok Psa w 2006 pojawił się Pakkun, a na Świni w 2007 - Ton-ton). 2 lata chyba jakoś omineli. Teraz był Tygrys , a 2011 od marca to będzie bodajże Króliczek. Skoro nie ma królika w fabule to pewnie tego też ominą i to tyle do Naruto co do dni eventowych. Naruto miał dobry jeden filler z prawdziwym obliczem Kakashiego, w Shippuudenie filler z Guren był nawet ciekawy i dość znośny, ale reszta to absolutne gnioty nie warte oglądania. Jakieś flashbacki, głupie wspomnienia wymyślone na czasie teraźniejszym by wydłużyć długość serii. Jak robią fillery to chociaż niech to będzie filler przynajmniej w 1-3% podobny do Slayers albo One Piece humorem, spójnością, sensem albo chociaż ciekawym bezsensem. Doceniam Naruto za koncept i nawet dorywam te fillery ,może mnie czymś zaskoczą - ale nie, nadzieja umiera po prostu. Przez te fillery jakość Naruto notowana wysoko po prostu krytycznie spada =/

ocenił(a) serial na 9
Hraun_XI

No, aż odechciewa się oglądać... niby fajnie, kroniki Konohy, przeszłość... sranie w banię, widać, że to jest robione na siłę...
Ale i tak wolę choćby to, niż czekać bez sensu 'o suchym pysku' :P

ocenił(a) serial na 8
Integra_3

Bez kitu aż z niechęcią się czeka na następny odcinek bo już wiadomo że będzie nuda. Aby go odbębnić teraz się je ogląda. Ale pewnie warto czekać.

ocenił(a) serial na 8
hokus5kaszub

27 stycznia - koniec fillerów. NIe wiem co będzie w odcinku, ale w odcinku na10 lutego już zaczyna się zebranie 5 kage.

Natsume17

Tak strasznie narzekacie na filery ,a może w przyszłości główny wątek ,będzie nawiązywać do nich.
Niektóre były straszne ,a niektóre nawet, nawet ,ale cahirxxx no właśnie pomyśl jakie to anime musi być ciekawe że nawet filery są na 10+ :P