Kogo wolicie ! Ja oczywiście Itachi... uważam że Sasuke nie dorasta mu do pięt !
Przecież ten temat już był poruszany. Trzeba było poszukać, a nie zaśmiecać kolejnym postem. Ale skoro już ten temat poruszony to oczywiście wybieram Itacza. Powodów nie podam, bo nie chcę być zbesztana przez fanki/fanów Sasuke. Chociaż widzę tu częściej jego anty-fanów.
Jak Ci się nie podoba to po co odpowiadałaś na mój post ? Trzeba było poszukać starszych postów a nie się podpisujesz pod śmieciem :]
Po drugie, manga jest wciąż wydawana i wraz z nią poznajemy nowe umiejętności i cechy charakteru obu bohaterów więc odświeżanie takich wątków nie jest bez sensu bo można zmienić zdanie.
Po pierwsze: nie uważam Twojego posta za śmiecia, tylko uważam, że można by zwrócić uwagę czy kiedyś ten temat nie był poruszany. I uważam, ze odświeżanie nie jest bez sensu, bo masz racje można zmienić zdanie, ale gdybyś odświeżył posta, który już był wcześniej poruszany, to można by było sobie porównać swoje wcześniejsze wypowiedzi i ewentualnie skorygować swoją odpowiedź, ewentualnie z kimś się nie zgodzić lub zgodzić. Zawsze jest łatwiej jak jest już parę odpowiedzi niż odświeżać temat nowym postem. Bo wtedy starsze posty giną w dalszych stronach tematów, zapychane przez nowe posty starych postów.
Właśnie dlatego Itacz powinien wybić cały swój klan, włącznie z tym Saskiem, który jest taki sam ( chodzi mi o
Saska) wszyscy Uchiha: zarozumiali, pragną władzy po to aby rządzić ludźmi wg swojego widzimisi, uważają się za lepszych, dlatego spotkało ich to,co spotkało, i to co najlepsze atak był od środka. Śmierć zadał im człowiek, który był najlepszy od czasu Madary, ale zarazem nie posiadających ich cech żądzy władzy, tylko posiadający pragnienie pokoju za wszelką cenę. Ale pytanie czy Sasek byłby taki gdyby nie mord Itasia? Raczej tak, tylko że nie byłby takim fanatykiem jak teraz