PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33285
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Znajduje się pod maską w mandze naruto shippuden ? Wiadomo,że to nie Obito na pewno,ja
osobiście obstawiam Izunę,albo Kabuto,a wy ?
A tak serio to na pewno gość od ramen ;D

ocenił(a) serial na 8
Agron334

To Obito proszę pana.

Bartonson12

Czytasz mangę ? chodzi mi o najnowsze chaptery...Obito tak jakby przeszedł na stronę Sojuszu Shinobi,i Zetsu przejął jego ciało...Ukazano nową postać w masce,jak to Karin powiedziała "jest negatywnie nastawiony do Sasuke" i nie umiała wykryć jego chakry...

ocenił(a) serial na 8
Agron334

Umm...o niego Ci chodzi. Orochimaru wspominał coś o tym że powinni się go strzec, więc raczej Kabuto odpada. Izuna...hmm...może? Gdzieś wyczytałem że to mógłby być Kimimaro, ale to raczej głupota. Szczerze to nawet nie mam pomysłu.

Bartonson12

Obstawiam gościa od ramen ;D,a tak serio to nie mogę się doczekać,aż dowiem się kto to taki.

ocenił(a) serial na 8
Agron334

Ostatni chapter troszkę zawiódł, ale i tak jest lepiej niż pół roku temu. Wtedy była kompletna tragedia.

Agron334

Postać która tak "emanuje potworną aurą" ? Co stanęła przy Sasuke ? Przecież ta postać nie była pokazana, więc o jakiej ty masce mówisz ?

DarylMaster

A skąd to wierz,że nie ukazali już w poprzednich odcinkach/chapterach tej postaci,tylko po prostu o niej zapomnieli i nie domyślają się " kto tak emanuje potworną aurą" ?

Agron334

a moglbys jasniej? podac chapter mangi lub cos?

Miedziu124

Dobra juz mam, mysle ze to bedzie shisui albo izuna

Miedziu124

Ja proponuje mędrca sześciu ścieżek(nie Madarę,tylko 1-szego Shinobi świata) Shisui na 80% odpada,bardziej prawdopodobny jest Izuna.

Agron334

nie wiadomo, mam nadzieję, że Kisiel nie będzie nas trzymał długo w niepewności

DarylMaster

Ja też nie.

ocenił(a) serial na 7
Agron334

Już od dawna wiadomo, że postać w masce to Uchiha Obito, dawny przyjaciel Kakashi'ego- nawet w anime już o tym było. A jakby co, to "gość od Ramen" nazywa się Ichiraku...

Perenelle

Widzę,że kolega nie w temacie,powiem ci tak;jestem na bieżąco z naruto shippuden,myślisz że tego nie wiedziałem ? Jakbyś czytał mangę(bo widzę że nie czytasz a się mądrzysz) to byś wiedział,że ukazała się nowa postać w tej samej masce,a tytułowy "Obito"zdjął maskę...

ocenił(a) serial na 7
Agron334

Hmm...Być może, ale w którym roździale, bo jestem mniej więcej na bierząco, a nikogo innego w masce sobie nie przypominam? Jedynie jak Orochimaru założył maskę Boga Śmierci, by przywrócić sobie ręce. A Obito nie zjął maski, tylko została zniszczona przez Naruto...

Perenelle

...o czym ty wogóle gadasz,co ? Czytasz na bieżąco czy nie ? Bo widzę,że nie,więc proszę się nie udzielać jak nie w temacie...Nie wiem czy chcesz spoiler co się wydarzyło,ale lepiej sama przeczytaj i wtedy wróć do mojego pytania.

ocenił(a) serial na 7
Agron334

Sama dobrze wiem jak było, że Naruto dzięki wymyślonej przez Kakashi'ego taktyce, w której brał także udział on sam i Maito Gai Naruto rozbił maskę Obito, a Kakashi oraz Maito Gai przeżyli szok, gdyż byli przekonani, że ten (Obito)nie żyje. Potem jest pokazane jak Obito został uratowany przez Uchiha Madarę, który po odzyskaniu przez chłopaka przytomności przedstawia mu swoją wcześniejszą filozofię. W najbliższej przyszłości Obito trenuje w kryjówce Madary, a najbardziej tą stronę ciała, która był przywalona przez głaz, a którą "naprawił" mu Madara. W późniejszym rozwoju wypadków chłopak postanawia opuścić Madarę. Gdy dociera na miejsce, w którym jeden ze sztucznych ludzi znalazł jego przyjaciół. To, co zobaczył wywołało u niego szok: dotarł na miejsce w momencie, gdy Kakashi przebił pierś Rin swoim raikiri. Po tym, co zobaczył i do jakich wniosków doszedł dało stwierdzenie "Jestem w piekle". Nie wiem, co mówi Twoja wersja, ale ja jestem pewna swojej...Przypominam sobie także Madare 6-ciu ścierzek oraz poważnie rannych Naruto i Sasuke.

ocenił(a) serial na 7
Perenelle

Nie żyje tzn.zmarł z powodu zmiarzdżenia przez głazy(byli o tym przekonani)

ocenił(a) serial na 7
Perenelle

Poprawa wcześniejszych błędów:
*Która była przywalona przez głaz
*Przedstawił mu swoją filozofię

Perenelle

Wszystko co powiedziałaś zgadza się,ale w jakimś chapterze mangi przedstawione jest,jak Zetsu zapanował nad ciałem Obito i kontrolował je(później Obito się złamał i zdradził Madarę),i Obito przyjął postać "Zetsu",a po tym jak Sasuke rzucił się na Madarę,co było złym pomysłem dla tego 1-szego,pokazana jest nowa postać w masce,stojąca za rannym Uchihą,o tym właśnie mówie,a to co powiedziałaś właśnie było już dawno opowiedziane w mandze...

Agron334

A jednak,to Kabuto.