PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33380
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Musze przyznac, ze troche jestem w tyle i nawet do konca nie pamietam na jakim etapie zakonczylem anime. Pamietam numer odcinka (233), ale nie przypominam sobie w jakim momencie utknela fabula. Teraz po dlugiej przerwie postanowilem dokonczyc serie, ale musze przyznac, ze ponad sto odcinkow troche mnie przeraza. Zwlaszcza, ze znajac tworcow - polowa z tego to filery. Dlatego mialbym prosbe: czy ktos moglby wypisac mi odkad-->dokad mamy do czynienia z odcinkami nie posuwajacymi fabuly do przodu tzw. filerami.

ocenił(a) serial na 7
Mathias_13cool

Wpisz w google "Naruto.wbijam" wejdź na stronę i masz wszystkie odcinki przetłumaczone i oznaczone (pod kątem fillerów). Jeszcze mogę dodać, że po wejściu masz po prawej serie, po numerze odcinka wydaje mi się, że zacząłeś shippuudena.

ocenił(a) serial na 10
Spajkpl

Ja jestem na etapie 233 odcinka Shippuudena. 220 odcinkow ''podstawowego'' Naruto juz dawno mam za soba. Czyli ogolnie rzecz biorac laczacac dwie serie - utknalem na 553 epizodzie.

ocenił(a) serial na 7
Mathias_13cool

No więc utknąłeś na fillerze :) Nie wiem czy łączy się z innymi fillerami ale najbliższy kanon jest od 243 odcinka

ocenił(a) serial na 10
Spajkpl

ok, dzieki.