Zapychacze trwały prawie pół roku, lecz już w styczniu wrócimy do wydarzeń z mangi. Piąta seria fillerów skończy się wraz z emisją 242 odcinka dnia 29 grudnia. Dla fanów to zapewne idealny prezent noworoczny. Cieszycie się,filery fajne były?
I jeszcze jeden news. Weekly Shonen Jump podał do wiadomości, że szósty pełnometrażowy film Naruto Shippuuden pojawi się w japońskich kinach latem przyszłego roku. My będziemy mogli obejrzeć go kilka miesięcy później, po wydaniu DVD. Fani serii zapewne nie mogą się już doczekać premiery dziewiątego z kolei filmu o przygodach młodego ninja.
No wreszcie mamy już odcinek wg mangi. Szczerze mówiąc jakoś lepiej wyglądało to w mandze, ale mimo wszystko i tak jest fajnie, bo nie ma fillerów i możemy oglądać odcinki mangowe. Mam takie pytanko odnośnie soundtracku - kiedy będzie można posłuchać oryginalnej ścieżki, a nie przerobionej z odcinków ("zamazanie" rozmów i innych dźwięków) jakie można słyszeć na You Tubie i innych programach? Lub ewentualnie gdzie można ją zakupić?
Wejdź na chomikuj,pl użytkownik PYCIO666 albo wpisz w google naruto original soundtrack 3 chomikuj
Ale nie ma tam z shippuudena jest tylko z pierwszej serii Naruto. Albo źle patrzyłam albo źle się wyraziłam, jeśli to moja wina to PRZEPRASZAM. Ale chodziło mi właśnie o 3 soundtrack shippuudena.