, ale tłumacząc z Japońskiego ANIME to na polski wychodzi bajka.
Podsumowanie: Anime = bajka.
Mam nadzieję, że rozstrzygnąłem wasz spór i jeśli kiedyś będziecie chcieli się kłócić to prawda jest taka, że Naruto to bajka.
Dziękuję za uwagę.
Takie tlumaczenie ch*ja warte jest. Niekonczaca Sie Opowiesc jest filmem aktorskim, a smialo mozna ja nazwac bajka... Anime sa kreskowkami, ale bardzo malo z nich mozna zaliczyc jako bajki. Bajka nie musi byc animowana, kreskowka tak, a anime nie musi byc bajka, mimo iz jest kreskowka. Tyle w temacie.
To tłumaczy dlaczego używasz jakiegoś posranego translatora i ojczysty język pewnie dla Ciebie jest trudny.
Najpierw poczytaj o tym czym jest "bajka", a potem pisz tutaj.
Coś mi się zdaję, że tylko w Twoim. Naprawdę Cię proszę- nie rób z siebie już większego idioty i poczytaj nieco więcej, niż "szczęśliwy traf" z Googli :).
rozmowa z nim nie ma zbytniego sensu, widac to chociazby po jego bzdurnych odpowiedziach :)
Masz racje. Anime to poprostu odmiana bajki. Anime to wskrócie film animowany, u nas używa się słowa kreskówka, japończycy nazwali anime. Proste i logiczne. Jeśli ktoś powie o Naruto czy DB bajka też będzie prawidłowo
dangris anime to nie bajka ,kreskówka czy cokolwiek innego.Zapewne teraz pomyślisz jak po mnie pojeżdzic.Anime po prostu nie jest bajką tylko jest rodzajem animacji