Macie wy godność i honor człowieka? To jest nie możliwe że madara to obito.
Klan uchiha to największe słabiaki w całym liściu. Danzo powinnien byc nadal hokage liscia.
Głupi Sasuke emo go zabił.
Obito to Obito, Madara to Madara. Nie ma innej opcji >:C
Dlaczego znowu słabiaki? Tacy najgorsi to oni nie byli. Danzo hokage? Może, chociaż i tak wolę Tsunade.
Z tym się absolutnie zgadzam C:
Dla mnie najlepszym Hokage jest 4 :) Uchiha to słabiaki??? jak tak to dlaczego Sasuke pokonał Raikage???
Tobi=Obito.Czytajcie mangę to bd wiedzieli :P
Daidos,nie pokonał raikage tylko był remis,razem by zginęli gdyby nie Gaara.Sasuke by został zmiażdżony a Raikage by wpadł w amaterasu i by spłoną.
Dawno to oglądałem i nie pamiętam dokładnie ale uchiha na pewno nie są słabi....
Uchicha to jest najlepszy klan razem z senju więc nwm jak wgl. można pisać że uchicha są słabi.
Ah człowieku rozwaliłeś mnie ale ja Naruto oglądałem jak ty jeszcze plemnikiem byłeś więc nie wypisuj takich pierdoł jak nie wiesz,a mange czytam od czasu jak jeszcze w planach nie byłeś...chcesz możemy zrobić konkurs wiedzy o naruto na pw ot tak żeby zobaczyć kto dłużej ogląda anime/czyta mange ;] Ja tam nic przeciwko nie mam.
na początku nie jarzyłem o co ci chodzi ale już wiem ty myślałeś że to do ciebie a ja to o nim mówiłem :) a tak na serio to o Naruto dowiedziałem sie z dżetiksa potem online oglądałem i oglądam :)