PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33383
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Macie wy godność i honor człowieka? To jest nie możliwe że madara to obito.
Klan uchiha to największe słabiaki w całym liściu. Danzo powinnien byc nadal hokage liscia.
Głupi Sasuke emo go zabił.

ocenił(a) serial na 7
zefir616

Obito to Obito, Madara to Madara. Nie ma innej opcji >:C
Dlaczego znowu słabiaki? Tacy najgorsi to oni nie byli. Danzo hokage? Może, chociaż i tak wolę Tsunade.
Z tym się absolutnie zgadzam C:

ocenił(a) serial na 10
honam093

Dla mnie najlepszym Hokage jest 4 :) Uchiha to słabiaki??? jak tak to dlaczego Sasuke pokonał Raikage???

ocenił(a) serial na 9
Daidos

Tobi=Obito.Czytajcie mangę to bd wiedzieli :P

Daidos,nie pokonał raikage tylko był remis,razem by zginęli gdyby nie Gaara.Sasuke by został zmiażdżony a Raikage by wpadł w amaterasu i by spłoną.

ocenił(a) serial na 10
ViAiPi

Dawno to oglądałem i nie pamiętam dokładnie ale uchiha na pewno nie są słabi....

ocenił(a) serial na 9
Daidos

Uchicha to jest najlepszy klan razem z senju więc nwm jak wgl. można pisać że uchicha są słabi.

ocenił(a) serial na 10
ViAiPi

ogladał na dżetixie i teraz obejrzał pare odc na necie i szpanuje...

ocenił(a) serial na 9
Daidos

Ah człowieku rozwaliłeś mnie ale ja Naruto oglądałem jak ty jeszcze plemnikiem byłeś więc nie wypisuj takich pierdoł jak nie wiesz,a mange czytam od czasu jak jeszcze w planach nie byłeś...chcesz możemy zrobić konkurs wiedzy o naruto na pw ot tak żeby zobaczyć kto dłużej ogląda anime/czyta mange ;] Ja tam nic przeciwko nie mam.

ocenił(a) serial na 10
ViAiPi

na początku nie jarzyłem o co ci chodzi ale już wiem ty myślałeś że to do ciebie a ja to o nim mówiłem :) a tak na serio to o Naruto dowiedziałem sie z dżetiksa potem online oglądałem i oglądam :)

ocenił(a) serial na 9
Daidos

No ok rozumiem ;p