PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33285
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Nazwy.
311. "Prologue of Road to Ninja" (2.05)

312. "The Old Man and the Dragon's Eye" (9.05)

313. "Rain Followed by Snow, With a Chance of Lightning" (16.05)

314. "Sorrowful Sun Showers" (23.05)

315. "Lingering Snow" (30.05)

ocenił(a) serial na 9
The_Fallen

Dobrze, że fillery. W odróżnieniu od innych ludzi ja je lubię. Nigdy nie wiadomo co nas w nich spotka :)

Raivan

ja tak roznie...i tak czekam na mangowe wydarzenia

ocenił(a) serial na 9
The_Fallen

Powiem, ze tez tak mam. Niektore fillery sa do nieciekawe i wole pominac, ale z grubsza te co teraz były sa fajne, no i nie mozna ich za duzo wymienic, bo tak naprawde było kilka fillerow, ktore skaldaly sie z np. 2 czesci. Fillery z Tatewakim, były calkiem fajne.

marcin199518

fillery z tatewakim byly do dupy

ocenił(a) serial na 9
The_Fallen

Twoje zdanie. :)

marcin199518

no moje zdanie

ocenił(a) serial na 10
The_Fallen

Ostatnie filery nie są za fajne ani ciekawe.

ocenił(a) serial na 9
macian

Dzisiaj był dobry. Podobał mi się udział Sasoriego.

ocenił(a) serial na 8
The_Fallen

Te fillery doprowadzają mnie do białej gorączki. A jak dziś oglądałam odcinek sprzed trzech dni to myślałam, że wyjdę z siebie... Takie rzeczy się w mandze dzieją niesamowite, a my musimy oglądać jak się Naruto z kumplami pluska w wodzie i rąbie w karty... Litości... Fillery były fajne jak nic się nie działo i, na przykład przez 3 rozdziały Sakura namawiała Sasuke, żeby nie opuszczał wioski, ale teraz... W takim tempie, to anime skończy się w 2020 roku, jeśli w ogóle...

hipsta

no niestety...strasznie nam karza czekac na najlepsze

hipsta

muszą z czegoś żyć. Dzięki fillerom pobędą znacznie dłużej na antenie, zwłaszcza że manga raczej już dobiega końca. Nadchodzi teraz bardzo wartka akcja, gdzie ciężko raczej będzie wcisnąć następne zapychacze, więc lepiej niech teraz korzystają.

ocenił(a) serial na 8
Uag

Też prawda, ale z drugiej strony to powoli się staje nieludzkie: 10 fillerów 3 odcinki i tak na zmianę. Nie tracą na tym widzów? Ehhh...