Nazwy.
311. "Prologue of Road to Ninja" (2.05)
312. "The Old Man and the Dragon's Eye" (9.05)
313. "Rain Followed by Snow, With a Chance of Lightning" (16.05)
314. "Sorrowful Sun Showers" (23.05)
315. "Lingering Snow" (30.05)
Dobrze, że fillery. W odróżnieniu od innych ludzi ja je lubię. Nigdy nie wiadomo co nas w nich spotka :)
Powiem, ze tez tak mam. Niektore fillery sa do nieciekawe i wole pominac, ale z grubsza te co teraz były sa fajne, no i nie mozna ich za duzo wymienic, bo tak naprawde było kilka fillerow, ktore skaldaly sie z np. 2 czesci. Fillery z Tatewakim, były calkiem fajne.
Te fillery doprowadzają mnie do białej gorączki. A jak dziś oglądałam odcinek sprzed trzech dni to myślałam, że wyjdę z siebie... Takie rzeczy się w mandze dzieją niesamowite, a my musimy oglądać jak się Naruto z kumplami pluska w wodzie i rąbie w karty... Litości... Fillery były fajne jak nic się nie działo i, na przykład przez 3 rozdziały Sakura namawiała Sasuke, żeby nie opuszczał wioski, ale teraz... W takim tempie, to anime skończy się w 2020 roku, jeśli w ogóle...
muszą z czegoś żyć. Dzięki fillerom pobędą znacznie dłużej na antenie, zwłaszcza że manga raczej już dobiega końca. Nadchodzi teraz bardzo wartka akcja, gdzie ciężko raczej będzie wcisnąć następne zapychacze, więc lepiej niech teraz korzystają.