Ostatnio natrafiłam na ciekawy wątek: Czy Naruto kiedykolwiek zostanie chuninem? Biorąc
pod uwagę jego aktualny poziom, to zdecydowanie przekracza poziom chunina. Ale czy
formalnie zostanie chuninem czy od razu wskoczy na fotel Hokage? A wy co o tym sądzicie?
Mi sie wydaje, ze egzaminu na chunnina (czy jak to sie pisze) jako takiego miec nie bedzie, bo by te dzieci wszystkie pozabijal :P Jego obecny poziom dorownuje Hokage, wiec pewnie od razu dostanie ta posade, gdy nadejdzie czas.Albo wpierw bedzie legendarnym sanninem :)
Wydaje mi się, że ten tytuł nie jest mu potrzebny. Teraz mógłby ze spokojem brać udział w misjach rangi S, bardzo się podszkolił ostatnio. ;)
A po co mu ten tytuł? Jest silniejszy niż wszyscy Hokage razem wzięci ( no może poza Minato). Myślę że pójdzie w ślady Jiraiyii i nie zostanie nawet Hokage. Będzie podróżować, pisać książki i szkolić młodych ninja i podglądać wszystko co się rusza ;)
Mogliby zrobić ciąg dalszy, ale o czym w sumie? Kisiel musiałby niezłą fabułę wymyślić aby był ciąg dalszy,bo dalsza gonitwa za Saskiem staje się nudna, przeciągnięta i tak zbyt długo.