PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33285
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Witam nie ulega wątpliwości,że ukaże sie kolejny film o Naruto i w końcu wystąpi tam Sasuke tu jest link do trailera http://pl.youtube.com/watch?v=_BiAzjmdMMo.A pierwszy film powinien sie ukazać gdzieś w kwietniu lub na początku maja.Pozdro dla fanów Naruto.

Woojak

Ps. Podaje linka do Torrenta
http://r.cba.pl/?body=dowoland
( Link znajduje się na samym dole )

ocenił(a) serial na 9
Satou_Kain

http://pl.youtube.com/watch?v=_BiAzjmdMMo
sorki w linku w pierwszym poscie dorobila sie literka A wiec nie dalo sie wczytac

ocenił(a) serial na 9
Satou_Kain

A ja słyszałam, że ma być ten film w sierpniu....
A wiec jak w końcu?
Ach... Trailer naprawdę fajnie zrobiony :)
(znowu tak shounen-aiowatym kimate powiało XD)

ocenił(a) serial na 9
Tears

Ja tak myślę,że będzie on dostępny w necie właśnie w kwietniu bo wzoruje się na poprzednich kinówkach które wychodziły w tych dwóch miesiącach.AHa ponoć autor mangi ma się teraz bardziej skupić Sakurze Kakashim i Sasuke a Naruto narazie ma być zepchnięty na drugi plan.Tak czy siak jak to piszą rok 2008 będzie rokiem Sasuke.Na Naruto fan PL o tym sie dowiedziałem.

ocenił(a) serial na 5
Satou_Kain

Ja jeszcze pierwszego z serii Shippuuden nie widzialam, a tu juz wychodzi drugi. Bylam kompletnie zaskoczona, kiedy weszlam na angielska wikipedie, szukajac informacji o pierwszym filmie. Trailer fantastyczny, szczegolnie kiedy Sasuke wyskakuje z tej czarnej mgly i mija sie z Naruto. Cudenko. I dlaczego grafika z filmow jest o niebo lepsza, niz ta telewizyjna?:(

ocenił(a) serial na 10
Satou_Kain

TAK nowy film w czerwcu a starego (czwarty shippuuden ) nijak dostać w necie....

maria_k3

Pierwszy film naruto shippuuden znajdziesz na www.naruto.wbijam.pl

Satou_Kain

Juz jest 3 czesc filmu naruto shippuuden a jeszcze nie ma 2 czesci

ocenił(a) serial na 9
getu1

W zasadzie 2 już jest dawno ale na dvd dopiero w kwietniu to całkiem za niedługo.3 film dopiero w kinach premiere będzie miał pewnie w sierpniu.

Satou_Kain

chwilka, czego nie rozumiem... pierwszy film shippuudena to byłten z tą księżniczką i tym wulkanem i starożytnym demonem taa? drugi to to jak napadają na Konohe i Sasuke ma spore pole do popisu, a co to za trzeci? ja jeszcze dwójki nie znalazłam :D

ocenił(a) serial na 9
paczek93

Trzeci powstał niby na 10 rocznicę Naruto.A o czym to nie wiem,ale na trailerze widać,że walczyli by z Sanbim.Tak się zastanawiam czy to nie będzie kinowa wersja fillerów z Sanbim.Kto wie.

Satou_Kain

a wiesz może, gdzie dostaną 2 film?
tak online :P

ocenił(a) serial na 9
paczek93

No w tej chwili to nigdzie.Zapewne jak wydadzą na dvd (gdzieś w kwietniu).Pierwsze to na pewno będzie online, ale raw bez suba.Kilka dni po wydaniu dvd powinna ukazać się wersja z napisami, a kto wykona napisy to nie wiem.Chociaż fajnie by było jak by Dattebayo zsubowało ten film.Trzeba czekać.

Satou_Kain

Film już jest do ściągnięcia na torrenty.org Jakość nawet niezła :]

Teraz tylko na napisy trochę poczekać :]

Woojak

na shippuuden.pl jest dostępny.

ocenił(a) serial na 9
paczek93

Od kilku dni jest już wersja DB tego filmiku w sieciach P2P
Napisy też już są na Animesub
Więc miłego oglądania
Ps. Spodziewałem się czegoś lepszego :P