Czy waszym zdaniem odcinki nie zrobiły sie dużo gorsze niz te co były z gaarą?? Wtedy był świetny podkład dzwiekowy, walki, teraz troche z tym gorzej, czasami trafia sie całkiem fajny odc(jak np ost "zgromadzenie")ale tylko czasami
Niestety z tobą się zgodzę, aczkolwiek po spoilerach z tymi kryształami shippuuden wraca do formy, może już niedługo będzie lepiej.
w tym co mówisz jest niestety sporo racji wg mnie odcinki z hidanem i kakazu były dobre teraz będzie walka sasuke i deidary która powinna byc też dobra a przed nami dwie najlepsze walki tego anime oczywiście wg mnie mam nadzieje że będzie że nikt z nas się na nich nie zawiedzie :)
NO niestety tak rzeczywiście jest. Przez te fillery Shippuuden stracił cały urok. Nawet teraz kiedy powracamy do wydarzen z mangi to i tak twórcy musza wpieprzac swoje zasrane fillerowe watki... Szkoda gadac, mam nadzieje ze ten kryzys minie ;) Co do walk-wysle, że walki poczatkowe rzeczywiscie byly ciekawsze. Walka z Kakuzu i Hidanem tez ładna. Trzeba poczekac na Saska i Deidare no i na moja ulubiona-Jiraiya'e i Peina ;)
Pzdro ;)
Mnie z odcinka na odcinek smuci "kreska" coraz gorzej postacie są animowane. Nieraz jak widzę kwadratowe pięści itp. to mam ochotę wyłączyć kompa i czytać samą mange.