PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33285
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

SPOILER2

ocenił(a) serial na 10

Hej,jak myślicie?Czy Naruto przeszczepi sobie oczy Paina???Bo ogólnie to duże prawdopodobieństwo wg mnie.
I tak się zastanawiałem jakby wyglądał dres z tymi oczami więc wpisałem w google grafika a tu takie coś LOL xD :

http://fc04.deviantart.net/fs45/f/2009/143/a/0/_Rinnegan_Naruto__by_kristicuk.jp g

Ale hardcore bybył gdyby byłaby walka Rinngengan vs. EMS xD LOL >
Bo i tak EMO będzie walczył z Dresem.

użytkownik usunięty
Itachi93

Fajnie wyglada w tych oczach, ale jest zerowe prawdopodobieństwo, by Naruto w jakikolwiek sposób zdobył te oczy. Musi liczyć raczej na prezencik od Itasia.

ocenił(a) serial na 10

Narazie pozostają tylko domysły,jednak wg mnie jest chociaż małe prawdopodobieństwo.W sumie Madara wypowiedział IV wojnę shinobi i będzie chciał zdobyć Rinnengana,aby kontrolować demony.
Być może,że zaatakuje Ame-ghakure i będzie chciał ciało Paina.Konan na to nie "pozwoli" i w "jakiś" sposób powie Naruto ,żeby wziął i przeszczepił sobie te nieszczęsne oczy xD Bo jest tam jakimś wybrańcem albo bahorem przeznaczenia <LOL xD> I jakby tak się stało to dres napewno na początku by się trochę wahał,ale później zgodził by się na to. o_O

W sumie wszystko może się wydarzyć hehe ;P
Co wy na to??

ocenił(a) serial na 7
Itachi93

Znając naszego autora, prawdopodobieństwo jest duże i w sumie: skoro Kakashi ma sharingana Obito, to czemu Naruto nie może mieć Rinnengana??? Jedyną wadą tego jest to, że Rinnengan będzie cały czas uaktywniony jak sharingan Kakashiego. Takie jest moje zdanie. Oczywiście widzę także alternatywne wersje np. zniszczenie owych oczu, zdobycie ich przez Madarę albo całkiem inna: Kabuto się do nich dorwie. Kishimoto na pewno nas zaskoczy i dlatego proponuję tą najdziwniejszą, a zarazem najprawdopodobniejszą wersję: Kabuto je zdobędzie. Warto zauważyć iż nasz przyjaciel zaatakował wioskę wodospadu (a jak pamiętamy, owa wioska posiada dwa bardzo cenne przedmioty: zakazane kinjutsu, które używał Kakuzu i wodę bohaterów)