PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33247
8,0 2 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Czy wie ktoś może czy w Shipuddenie(nie wiem jak to sie pisze)Gaara umiera. Była bym wdzięczna za szybką odpowiedź

ocenił(a) serial na 9
Valentine___

tak umiera ale nie ma co sie zamartwiać powróci do życia.pozdro.

ocenił(a) serial na 9
Satou_Kain

Ale przez to ktoś innym umiera...

Valentine___

Kurcze jak ja nie lubie zagadek<zrzędzi>:D
Ale to i tak mi bardzo pomaga, gdyby ktoś był wdzięczny mi powiedzieć w jakich okolicznościach <o ile> odżywa<zombie>

ocenił(a) serial na 9
Valentine___

to jest tak że pewna osoba tak jakby przekazuje swoje życie do Gaary z pomocą czakry Naruta (lecz ta osoba przez to umiera).Pózniej po tym jak Garra ożył nie wiadomo co się z nim dzieje (jak do tej pory w mandze nie było jego udziału).nara

ocenił(a) serial na 9
Satou_Kain

a nie możesz sobie popristu np. na youtube obejżeć i samemu się dowiedziec :/ ??

Valentine___

no dobra, to napiszę :P
<SPOILER!! więc, kto nie chce wiedzieć, niech nie czyta :P>

...
...
...
...

Akatsuki wyciągnie demona z Gaary, po czym on umrze, ale babunia Chiyo go ożywi swoim jutsu, ale przy tym sama umrze. Ot cała filozofia :P

ocenił(a) serial na 6
raven89

Całej tej sytuacji poświęcili dobre kilka odcinków. Pamiętam jak za wszelką cenę chciałam sie dowiedzieć co sie stanie z Gaarą.

amfetamina

a wie ktoś może czy przez to że Gaare przywróciła do życia babcia+Naruto to będzie on miał dalej w sobie demona czy będzie teraz normalny?

ocenił(a) serial na 8
Obywatel_2

Gaara nie ma już demona.Demon jest uwięziony w posągu

JAiMOJEaLTEReGO

na chłopski rozum to ja też się tego domyślam, ale jest to może gdzieś wyjaśnione w anime lub mandze ?

ocenił(a) serial na 8
Obywatel_2

a co jest do wyjaśniania? Jeśli jinchuuriki ginie po rytuale wyciągnięcia z niego demona to logiczne, że wskrzeszony gaara już nie ma go w sobie skoro wcześniej zginał właśnie z ww. powodu.

alan666

A co ja wyżej napisałem? Pytam się czy Gaara jeszcze w mandze lub anime się po wskrzeszeniu pojawia i czy ma swoje dawne moce czy nie. W taj bajce jak w brazylijskiej telenoweli wszystko jest możliwe.

ocenił(a) serial na 8
Obywatel_2

Wyżej na pewno nie napisałeś tego o co się niby chciałeś zapytać, ale nich ci będzie. Gaara dalej żyje wiec czemu miałby się nie pojawić? I zależy czym są dla ciebie "jego moce". Jeśli chodzi ci o techniki piaskowe to w dalszym ciągu je posiada, nie ma tylko technik ściśle związanych ze swoim ex-bijuu. A bajki to są o 19.00 na tvp1, to jest anime jak już.