PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33257
8,0 2 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Taki sobie 6/10

użytkownik usunięty

Jeśli chodzi o anime polecam
- Code Geass
- Death Note
- Prince of tennis
- Bleach
-Kiba
-Higurashi no naku ni
- Gantz
- XXXHaolic

co do Naruto to główny bohater to kompletny idiota i dzieciak.Lepszy już jest Syaoran z Tsubasa Chronicle choć też anime jest niezle posrane lepsza manga.Co do Naruto gdyby główny bohater był chociaż w połowie taki jak ichigo to możnaby coś z tego wyciągnąć,ale przez głównego bohatera to anime jakoś do mnie nie trafia.Lepszy Bleach.

ocenił(a) serial na 9

Sam lubie Bleacha i kilka z wymienionych przez Ciebie anime, ale do porownania jedynie Bleach sie nadaje, bo reszta z zupelnie innej beczki jest. Jakos odnosze wrazenie, ze Naruto widziales jedynie pierwsza serie. W Shippuudenie o wiele bardziej rozgarniety jest. Swoja droga ciekaw jestem Twojej opinii na temat Luffiego z One Piece, skoro mowisz ze Naruto to idiota :)

użytkownik usunięty
Cokane

Naruto oglądam na bieżąco,bo chce wiedzieć jak się skończy jednak przez głównego bohatera mi się powoli nudzi.One Piece nie oglądam,bo podobno to historia,która nie ma końca i nie lubie takich długich anime zbytnio.Naruto i Bleach wiadomo chociaż,że się skończą.Bleach ma przerwę niewiadomo na jak długo więc z tasiemców oglądam tylko Naruto.Co do anime wymieniłem te co ostatnio głównie oglądałem i nie mówię,że są do porównania z Naruto poprostu je polecam.

ocenił(a) serial na 9

Ok, ok. Ale są też inne postacie, nie tylko ta tytułowa, dzięki której ta seria nabiera magii ;)