Mam za sobą 53 odcinki i jestem zawiedziony umiejętnościami (zawiedziony - za mało podkreśla moją gorycz, raczej oburzony) Naruto.Trenował przez 3 lata i zdołał tylko dopracowac jedną technikę (chociaż i tak zbyt słabo - bo nie mógł poradzic sobie z Kabuto - patrz odc. 51 lub 52),a żadnej nowej nauczyc.
Mam pytanie do osób, które są po pierwszej setce.Czy Naruto pokaże coś nowego?, a nie "non-stop" Kage Bunshin No Jutsu oraz Rasengan
tak ale w ogólnym rozrachunku ilość technik wykorzystywanych przez blondaska jest po prostu mierna względem innych (ich siła to już inna sprawa :) )
no ja też szczerze nie rozumiem, dlaczego autor mangi uwstecznia a nie rozwija Naruto. bo raczej gorzkimi żalami Sasuke nie sprowadzi do wioski. Naruto to cienias, chociaż pokonał 3 zycia Kakuzu i Paina. Co prawda lepiej to wyglada na tle walk Sasuke z innymi członkami Akatsuki (Deidara to był oszołom i bardzo lekkomyslny - sam SAsori powiedział mu że zginie młodo; Itachi - co to za walka kiedy brat sie oddaje, a waczy na poważni, żeby pozbyc się z ciała braciszka Oro; sam Oro był tak słaby podczas jego walki z Sasuke, ze nawet Naruciak by go pokonał), ale to Sasuke prezentuje więcej technik i to on w ciągu tych trzech lat się rozwinął. Jeśli Naruciak nie pokaże czegos więcej to sie załamię albo napiszę do twórcy, by zmienił nazwę z Naruto na Sasuke.
A co powiesz na walke Sasuke vs Danzou ?
Tam nie było żadnych forów.
Ps:Szkoda ze sasuke wygral powinien zginac z reki Danzou a Danzou z reki Madary xd Według mnie.
Jak dla mnie manga mogłaby się skończyc na 500 odcinku. Sasuke zabija Sakurę, Naruciak swoją gadką wybaczającą i nawracającą zabija Sasuke, dzięki czemu zostaje Hokage. A Madarę zabijają Kage, a Kakashi sie załamał, bo niestety przez śmierć Jirayi nie ma nowych, zboczonych książek. Tak to sobie wyobrażam - teraz!
SPOILER :
co powiecie teraz Naruto KOKS
opanowanie kyuubiego + nowe zdolności + Sage mode = !!!!!!!!!!! POWER
SPOILER
Teraz Naruciak to rzeczywiście niezły kozak. Ciekawe jaki będzie miał przydomek, bo powera ma niezłego teraz. No i dochodzi jeszcze power niespodzianka od Itachiego, to Naruciak jest w ogóle MEGA POWER.
no i opanował lisa (z mangą jestem na bieżąco) posiadł umiejętność teleportacji (że się tak wyrażę) tak jak 4th hokage i madara (może coś jeszcze kto wie)
wg mnie jest na wyższym poziomie niż sasuke
fak men !!! nie mogłem się powstrzymać i przeczytałem spoilery , ja nie czytam mangi bo uważam że to psuje cały odcinek jak już wiesz co się stanie w danej chwili ,kto wygra walkę itp to niema takich emocji.
tak ja też swojego czasu miałem dylemat czy nie przeczucic się z anime na mangę, bo naprawdę fillery w Naruto dobijają mnie strasznie ,nie dość że wciskają je wszędzie tam gdzie znajdą miejsce to do tego często są w ogóle niezwiązane z obecną fabułą (tak jak ostatnio Nagato zaczyna pod koniec odcinka opowiadać swoją przeszłość a przez następne dwa odcinki wracamy do serii pierwszej i wałkujemy po raz kolejny test na chunnina tylko po co?? się pytam). Tego problemu nie było na przykład w DB bo poziom fillerów przynajmniej moim zdaniem nie odstawał od ''normalnych'' odcinków że tak się wyrażę
W którym odcinku anime (albo w którym chapterze mangi) był moment w którym Itachi przekazał część swojej mocy Naruto??