PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33386
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Wie ktoś, w których odcinkach leci ta nuta? The Raising Fighting Spirit z Naruto?
Chodzi mi dokładnie o numery odcinków.

ocenił(a) serial na 10
duperasik

Tylko w pierwszej serii. Tej z 2002 roku. A leci to chyba w prawie kazdym odcinku.

Magic1997

W 1 serii leci ale troche inna nuta

ocenił(a) serial na 10
duperasik

Nie możliwe. Ta sama. Zobacz pierwszy odcinek 1 serii.
W kazdym odcinku leci kilka soudtrackow, wiec trudno mi powiedziec w ktorym dokladnie pojawia sie ten o ktory pytasz.

Magic1997

No własnie to nie ta sama :D Bynajmniej ja uważam, ze się różni od tej co ja napisałam w pytaniu ;>

ocenił(a) serial na 8
duperasik

na pewno nie różni się, ta piosenka zawsze leci po tym jak Naruto dostaje mocno po dupie, nagle wstaje, mówi że się nie podda bo taka jest jego droga shinobi i zaczyna atakować :P

Real4ever

No ale przysluchajcie sie tej nucie w pytaniu a tej z 1 odc. :-D calkirm inne :-D poczatek ten sam jak wala w to cos xd a dalej co innego jest :-D

ocenił(a) serial na 8
duperasik

podaj dokładną minute

Real4ever

No obczajałam pierwszy odcinek, i tam leciała pod koniec w walce Naruto i Muzikiego. :D

ocenił(a) serial na 8
duperasik

chodzi ci o moment kiedy Iruka myśli że to jego koniec, lecz nagle Naruto zaatakował Mizukiego ?

Real4ever

Otóż to :D Bo wyzej napisane było, ze w 1 odcinku 1 serii niby leciało no ale nie pasuje mi ta nuta :D

ocenił(a) serial na 8
duperasik

https://www.youtube.com/watch?v=hBeTadeecU0&list=PLCBD154250374DD72

Tutaj masz OST, moze znajdziesz .. osobiscie nie pamietam tytulu tej piosenki, moja ulubiona jest wlasnie The Raising Fighting Spirit wiec to na pewno nie ona :)

Real4ever

Tez własnie lubie The Raising Fighting Spirit, ale kurcze sot, przeglądałam odcinki i nie mogłam na nią natrafić a wiem, że na pewno leciała ;/

duperasik

Juz wiem, ze ta nuta The Raising Fighting Spirit leciałą w odcinku kinowym Naruto "Starcie ninja w Krainie Śniegu". tylko w anime nie moge znaleźć

ocenił(a) serial na 10
duperasik

Pamiętam chyba, że dokładnie leciała po walce Naruta z Kiba, po tym jak wygrał i powiedział "Czuje, że staje się silniejszy".

Magic1997

Chodzi o walke z testu na chunina?

ocenił(a) serial na 10
duperasik

Tak. A tak na marginesie. Czy nie lepiej było by obejrzeć 1 serie ? Która jest tak samo dobra jak i pierwsza..

Magic1997

Oglądam 1 serie, i oglądac będę :) tylko teraz za bardzo czasu nie mam.