Mam go naprawde dość , myślałem że naprawde się zmienił że prawnie zostać hokage aby zmienić
świat miłością ( choć i tak to naruto zostanie hokage i naprawde zmieni świat ) a tu w najnowszym
odcinku mangi zachował się jak śmieć !!! jak ten cholerny Madara !!! Zdechni sasuke razem z sakurą
Mnie też on już wkurza, te jego posrane rewolucje, on sam niech się najpierw zacznie zmieniać, a nie próbuje zmieniać świat. Mam nadzieję, że Naruto go ubije, ponadto w końcu dowiemy się który z nich jest silniejszy.
pewnie ich walka zakończy się tak jak wtedy przy wodospadzie ale tym razem naruto zgniecie go razenganem połączonym z chakrą wszystkich ogoniastych besti
Nie wszyscy zostaną pokonani przez obito Hashirama połączy siłę z madarą pokonają tego gościa razem z resztą hokage a końcowa walka odbędzie się o walkę o tytuł hokage między naruto a sauske i sauske przegra oczywiście powinien paść jak śmieć ... Ale będzie wyrównanie ...
No właśnie tu jest problem bo on posiada teraz mega moc a wiedz że połączona moc ich dwóch w starciu 1 vs 2 to ten jeden ich zmiecie jak psa .