Ok, to taka zabawa na pewno wszystkim znana ;))) Co lepsze, a więc:
Rasengan czy Chidori?
jak dla mnie na pewno Taijutsu. Uwielbiam walkę wręcz w naruto :)
Kurenai czy Anko ;D
Kurcze ... trudny wybór, ale Kurenai lepiej przypadła mi do gustu ;p
No to standard ;p
Pierwsza seria Naruto, czy Shippuuden?
Gai jest głupi, ale jak Lee dostanie wskazówkę od swojego mistrza i zapisuje wskazówkę do zeszytu mówiąc przy tym "Czuje to" jest też głupie.
Sama nie wiem kogo wybrać to może niech będą OBYDWOJE!
Akamaru czy Pak-kun?
Jeśli chodzi o siłę no to wole Jiraiye:)
A jeśli chodzi kogo bardziej lubie to też Jiraiye xD
Sasuke czy Sai?
Sasuke lubiłam na początku, ale taka dupa wyprana z uczuć się z niego zrobiła, więc Sai'a - zapowiada się jako ciekawa postać ^.^ Chyba, że coś sie zmieni ;p
Neji, czy Gaara?
Heh, trudne pytanie, ale Choji'ego w Naruto pamiętam z tej słynnej walki, podczas której prawie zginą (nie przypominam sobie, jak nazywał się ten gościu, z którym walczył :)) Więc obstaję przy wcześniejszym wyglądzie (tzn. w Naruto 1 :))
Kto lepiej pojmuje sztukę - Sasori, czy Deidara? (Wiem, głupawe pytanie, ale nie mam dziś weny twórczej ;p )
Ten gościu z którym walczył Chouji to Jiroubou:)
Lepiej sztuke moim zdaniem pojmuje Deidara:D
Wygląd Naruto w ''Naruto'' czy w Shippuudenie?
W Shippuudenie.
Orochimaru czy Sasori? (kto jest silniejszy i bardziej przerażający?)
Silniejszy Orochimaru
Bardziej przerażajacy Sasori(pod tą pierwszą postacią)
Shikamaru czy Kiba?
Ehh... znów trudny wybór ;p Shikamaru lubię za to jego lenistwo i inteligencję, za "beznadzieję" A Kibę... hmm... po prostu go lubię XD. Gdybym miała wybierać, to powiedziałabym - obydwaj ;p
Kyuubi, czy Shukaku?
Oczywiste że Kyuubi
Mieć Jutsu związane z elementami wody czy elementami wiatru?
Wolę elementy wiatru ;p Woda nie zawsze się znajdzie, a "sprowadzenie" jej w suche miejsca (o ile jest możliwe) zżera dużo chakry ;p
Sakura, czy Hinata?
Heh, nawet Shino z fochem nie przebije pijanego Lee (przynajmniej wg. mnie ;p) Po prostu uwielbiam go w tym stanie XD
Kekkei genkai z klanu Kaguya (Myślę, że tak to się pisało, w każdym bądź razie chodzi mi o klan Kimimaro), czy Klanu Haku (Nie pamiętam jego nazwiska, jeśli owe się w Naruto pojawiło :))?
Minimalnie, ale wolę Asumę ;) Po przeczytaniu kilka chapterów z nim polubiłam go ;p
Kakashi, czy Iruka?
Cóż, trudno mi powiedzieć ;p To dwa odrębne typy urody, ale bardziej do gustu mi Tsunade przypadła ;p (Cholera, to trochę les zabrzmiało XD )
Który duecik lepszy Gai i lee, czy Jiaraiya i Naruto?
zniknęła moja odpowiedź?
więc jeszcze raz:
duet Gai i Lee, oni są prze :D
i jeszcze raz moje pytanie:
Sexy No Jutsu w wykonaniu Naruto czy Konohamaru?
kurde, spóźniłem się :)
wybieram duet Gai i Rock Lee, jest taki dramatyczny i jednocześnie prze komiczny :D
i jeszcze raz pytanie:
Sexy no Jutsu w wykonaniu Naruto czy Konohamaru?
Hehe, Eco, nieźle namotałeś ;p
Cóż, to Naruciak wymyślił, ale Konohamaru doprowadził prawie do perfekcji ;p
I Spoilerek - kto czytał mangę, ten chyba już wie o czym chce napisać ;p
Skoro nawet Sakurcię udało mu się tym powalić, to musi być niezły (Sai, Sasuke :))
Zabuza, czy Kisame?
Jasne ze Sasuke, zwłaszcza w doroślejszej wersji, jeśli chodzi o urodę :) A ze względy na siłę także Sasuke, ma większe możliwości rozwoju, no i ten cały dramatyzm, który zawsze mu towarzyszy. Niezły kąsek :)
Manga czy anime?
Heh, Tobi miał kilka zabawnych sytuacji, ale Gai'a to nie przebije, zwłaszcza po ostatnim popisie XD
Itaś i Kisame, czy Deidei i Sasori?
Gdybym był szczegółowy to: U-zu-ma-ki Naruto Rendan:P
U-zu-ma-ki Naruto Rendan oczywiście:)
Katon Housenka czy Katon Goukakyuu no Jutsu?
Katon Goukakyuu no Jutsu - wg. mnie bardziej widowiskowe ;p
Jak juz zaczęło się z technikami, to pójdę za ciosem ^.^
Gatsuuga, czy Garouga?
Biorąc pod uwagę konieczność dalszej walki (po każdej technice) i przewagę przeciwnika XD Więc prosze pomyśleć nad wyborem i nie obraziłabym się za uzasadnienie;p
A co!
Ułatwiać nie będę ^.^
Garouga- widowiskowa może raczej nie ,bo wygląda prawie tak samo jak Gatsuuga,ale fajniej wygląda:).No jeśli przeciwnik miałby przewagę no to byłby to lepszy wybór niż zrobienie Gatsuugi:). I chciałbym się zobaczyć pod postacią dwu głowego wilka xD
Konoha Senpuu czy Konoha Reppuu?
Heh, w sumie to podobne techniki, ale wolę Renpuu ;)
Jukai Koutan, czy Makyou HyouShou?
Obydwie polegają na mieszaniu żywiołów i obydwie są potężne - jednak, która lepsza ;> Prosiłabym o uzasadnienie ;p
Robie się wymagająca O.o
Obie świetne techniki:) hmm.... Chyba jednak Makyou HyouShou.
Ponieważ nie ma opcji żeby uciec bo niby jak wszędzie lodowe lutsra i na tych lustrach wszędzie ty:D. Podrugie z lasy jakoś zawsze sie da wyjść nie?:D
Kage Mane no Jutsu czy Kuchiyose no Jutsu ?
Według mnie jest bardzie efektywniejsze Kuchiyose no Jutsu!
Akatsuki czy drużyna Orochimaru?
Wybieram Ninjutsu ;p Mogłabym się tutaj rozpisać, ale postaram się streścić XD Wg. Nin zawsze robiło na mnie większe wrażenie;p Przed Gen można się uwolnić za pomocą Kai, albo tymi trickami z chakrą i po ptakach. A za to Nin może być zarówno defensywne i ofensywne, w nim można się lepiej rozwijać, daje więcej możliwości. Myślę, że mistrz Ninjutsu z pewnością dałby radę komuś na tym samym poziomie Genjutsu XD Ale to tylko moje skromne zdanie ;)
Raiton, czy Fuuton?
W to raczej nie uwierzę! Żółty blask Kohony nie dopuściłby sie czegoś takiego.