Jak wiemy koniec Naruto już bliski, a co za tym idzie zostanie rozwiązany wyżej wymieniony problem,
pomyślałem, że możnaby pospekulować i powymieniać się opiniami co wg. was będzie lepsze:
Naruto-Sakura czy Naruto-Hinata ?
Ja osobiście wolałbym pierwsza opcje :) Naruto od zawsze był zakochany w Sakurze i się chłopina
nieźle starał o uznanie, wiem że wiele ludzi ma zastrzeżenia co do Sakury, ale ja tam nic do niej nie
mam :) Żeby nie było, lubię Hinate ale jakbym miał wybierać to wolę wersje Narusaku ;p
P.S. Oszczędźcie sobie Naruto-Sasuke xD
Sprawa jest nieco skomplikowana ponieważ, Naruto kocha Sakure ale ona jego nie, Hinata kocha Naruto lecz on jej nie :D. Osobiście wolałbym żeby to była Hinata jej charakter bardziej mi odpowiada, jak i sam wygląd. Sakura z pewnością dominowała by w związku z Naruto, i często go biła co miało kilka razy już miejsce :p więc lepiej dla niego będzie jak wybierze Hinatę :).
Też wolę Hinatę i mam nadzieję, że Kishimoto jednak postanowi nam wyjaśnić wszystkie wątki miłosne (kiedyś chyba powiedział, że nie chce rozwijać takich wątków w serii:( ). Dochodzi tu też wątek Sasuke+Sakura, chociaż ja osobiście mam nadzieję, że to akurat na zawsze pozostanie jednostronne, o ile w ogóle nie wygaśnie.