PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33383
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

W tym Temacie chciałbym żebyście pisali swoje 3 ulubione postacie z Naruto! Ale tylko 3!!
Jest to taka mini - zabawa :P Może i nie :D
Moje ulubione postacie (TRZY!)
1. Pain
2. Gaara
3. Deidara :D

Pozdrawiam i miłego pisania :D

Barges

Ja tam wole One Piece, ale:
1. Deidara
2. Hidan
3. Tobi :)

ocenił(a) serial na 7
MrKarizzo

1. Shino
2. Gaara
3. Hmmmm hmmmm niech bedzie Shikamaru

ocenił(a) serial na 9
Barges

1 Gaara
2 Killer Bee
3 Zabuza

użytkownik usunięty
Barges

Jeśli chodzi o zmarłe postacie to:

1 Jiraya
2 Itachi
3 Hidan

Jeśli chodzi o żyjących:

1 Gaara
2 Kakashi
3 Naruto

hmm... wprawdzie hidan mógłby zostać uznany za zmarłego, ale on jest przecież nieśmiertelny. Pewnie tera pod ziemią gra w karty z krecikiem :)

MrKarizzo

Nie żyje. Jeżeli chce być cały czas nieśmiertelny musi składać ofiary swojemu Bogu , a jak wiadomo jest pod ziemia i nie może ich składać :D

Ozimol

Aaaa... no właśnie. Zapomniałem :)

użytkownik usunięty
MrKarizzo

Martwy czy nie martwy, po prostu miałam problem z wyborem trzeciej osoby, więc go wybrałam.

ocenił(a) serial na 9
Ozimol

Co ty gadasz właśnie w mandze się wyłoniła ta kwestia [spoiler] z ust zombi Kaukuzu że Hidan żyje bo gdyby nie to by został ożywiony przez Kabuto [/spoiler]

disign

Aha , a jakim prawem został wskrzeszony Deidara skoro wywalił się w powietrze?

ocenił(a) serial na 9
Ozimol

Trochę nie rozumiem twojego pytania :)
Równie dobrze można zadać sobie pytanie jakim prawem zostali wskrzeszenie inni, odpowiedz jest prosta żadnym prawem po prostu Deidara jak i reszta była potrzebna Kabuto i tyle. A jeśli chodziło ci o to skąd Kabuto wziął DNA Dejdary to nie mam pojęcia ale wnioskuje że musiał je zdobyć po prostu, a w przypadku kogoś kto wysadza się w powietrze w miejscu eksplozji powinno być dużo jego dna.

Barges

1. Killer Bee
2. Shikamaru
3. Kakashi

ocenił(a) serial na 8
Barges

1. Itachi
2. Jiraya
3. Kakashi

Barges

1. Nagato - nie żyje
2. Konan - nie żyje
3. Deidara - nie żyje
4. No wiem, wiem, że miało być tylko 3, ale jeszcze tak bardzo lubię Shikamaru...

Tak dla urozmaicenia - postacie, których nie lubię:
1. Tobi - raany... tylu ludzi go lubi, a ja go normalnie nie trawię
2. Sakura... to jest jakaś niepoprawna osoba, ale zaczynam odnosić wrażenie, że autor specjalnie ją stworzył, żeby irytowała ludzi.
3. No i lekko Sasuke...

Ale szczerze mówiąc... Nie mam jakiejś wielkiej przepaści między "lubialnością" postaci...

ocenił(a) serial na 10
Barges

A ja to podziela tak dziewczyny i faceci:

1 Hinata
2 Karin
3 Konan

nie wliczjac w to Kakashiego i Naruto

1 Itachi
2 Nagato-Pain
3 Shikamaru

użytkownik usunięty
s86enix

ja z lasek:
1. Temari
i żeby było oryginalnie (bo pewnie niedoceniane będą tutaj) 2. Tayuya - wyróżniała się bardzo charakterem i wyglądem z całej reszty żeńskich postaci z naruta (Karui z niedawnych postaci mi ją przypomina)
trzeciego miejsca nie bedzie bo zadnej chyba nie lubie az tak zeby wyróżnić (chociaż lubie większość^^)

z facetów:
1. Shikamaru
2. Itachi
3. Zabuza (jego śmierć wzruszyła mnie bardziej niż Hokage, Asumy, może nawet Jirayi, choć chyba nie aż tak jak Itachiego po poznaniu jego prawdziwej historii)

ocenił(a) serial na 7
s86enix

Jesli chodzi o dziewczyny to :
1.Chiyo
2.Mizukage
3.Temari

ocenił(a) serial na 9
Barges

Jeśli chodzi o babki to lubię Tsunade i Mizukage, reszta jakoś nie robi na mnie wrażenia xd
raczej lubię facetów, z tych żyjących to :
1. Kakashi
2.Shikamaru
3. Killer Bee

a z nieżyjących:
1. Itachi ( po jego śmierci aż odechciało mi się oglądać Naruto..)
2. Deidara
3. Pein/ Nagato

ocenił(a) serial na 7
Barges

1.Itachi (nie da się go olać!)
2.Shikamaru
3. Wiem, że wszyscy się przez to na mnie rzucą;P ale....SasukexD. Nie do końca go lubię, jest emo i trochę mnie wkurza, ale......jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! UWIELBIAM JEGO STYL WALKI! (nic na to nie poradzę, sam się za to nienawidzę)

Żeńskie

1.Temari
2.Konan/Mizukage (nie mogę się zdecydować)
3.Hinata

ocenił(a) serial na 9
Barges

Dziewczyny:
1. Temari
2. Ten Ten
3. Hinata

Faceci:
1. Kakashi
2. Kiba
3. Itachi

Łącznie:
1. Kakashi
2. Temari
3. Kiba

Barges

1. Naruto
2. Gaara
3. Itachi

ocenił(a) serial na 10
Barges

1. Gaara
2. Naruto
3. Deidara

ocenił(a) serial na 10
Ola_Sopelek

1. Gara- lobię jego spojrzenie i techniki najbardziej (Pustynną trumnę)
2. Shikamaru- tubie bo jestem podobny do niego z zachowania sam lobie leniuchować i oglądać chmury jak płyną to takie wciągające.Szkoda tylko ze nie błyskam inteligencja tak jak on.
3. Kakashi -lobię go za kopiowanie technik .- (gdyby nie Obito to Pein dawno by go zabił zresztą nie tylko on..ale)

ocenił(a) serial na 8
Barges

Panowie:
1. Itachi
2. Kakashi
3. Jiraiya

Panie:
1. Tsunade
2. Konan
3. Temari

Barges

1 Orichimaru
2 Hidan
3 Mandara

ocenił(a) serial na 10
Barges

1. Sasuke (Jest na pewno jedną z najlepiej "rozbudowanych" postaci. I ma genialny styl walki. )
2. Naruto ( pozytywnie :D)
3.Gaara
No i jeszce Sai. Ma genialne teksty :D

patryk_krecik też mam takie wrażenie o Sakurze. Cały czas albo beczy albo... beczy.

ocenił(a) serial na 9
Cassopei

1. Kisame (Chyba najbardziej niedoceniany członek Akatsuki ale jak dla mnie jest genialny)
2. Nagato
3. Hidan

ocenił(a) serial na 8
dariusz616

1.Naruto
2. Kakashi
3.Jiraiya

ocenił(a) serial na 8
Barges

1.Naruto
2.Sasuke
3.Kakashi

ocenił(a) serial na 5
Barges

one) Itachi moja animowana miłość, genialny, postać świetnie stworzona od początku do końca doskonała, nieskazitelna, przykład oraz autorytet który pozostał niepodważony, no, legenda moi drodzy

"1. Itachi ( po jego śmierci aż odechciało mi się oglądać Naruto..)" ja po tym momencie przestałam :D

two) zdecydowanie Naruto- zawsze zmotywowany aby stawać się jeszcze lepszym, silna wiara pozwoli mu odnieść sukces, trzeba w to wierzyć

three) sasasasa... [nie Sasuke] właściwie to nie mam, chciałam podzielić też ranking na kobiety i mężczyźni, ale żadnych z pań nie lubię na tyle, by dawać im ranking najpopularniejszych chyba... no Sakurę lubię dość i Tsunade... ale chyba nie aż tak. mogłabym tu w sumie umieścić całe Akatsuki bo lubiłam Deidarę i innych :D

Barges

Choć z Naruto praktycznie podobają mi się wszystkie charaktery a skoro chodzi o 3...
1. Naruto
2. Zabuza
3. Kakashi

ocenił(a) serial na 8
Barges

1. Jiraiya
2. Itachi
3. Deidara

Dziewczyny
1. Temari
2. Konan
3. Chiyo

ocenił(a) serial na 10
Barges

Itachi
Jiraiya
Naruto

ocenił(a) serial na 10
Barges

Gaara
Shikamaru
Madara

użytkownik usunięty
Xax

Wnioskując po wypowiedziach Waszych -kogo nie lubicie to w pierwszej 3 byliby
1 Sasuke - psychopata do kwadratu
2 Tobi,(kiedy przestał być tym Tobi - to dobry chłopiec)
3 Sakura (wcale się nie dziwię, jest odrażająca, becząca, Naruciak cierpi przez nią, itp i w ogóle jest irytująca) - oglądam po raz drugi odcinki po walce Naruto - Pain, i jest wkur....wiająca, kiedy tak beczy i kłamie w żywe oczy o swojej miłości do Naruciaka a już myśli jak tu za,,,,,rżnąć Saska (szkoda, że jej się nie udało, może wtedy zaczęłabym ją lubić). Ale dość już moich wywodów na temat nielubianych postaci - w końcu to temat kogo się lubi.

ocenił(a) serial na 9

1. Sasuke psychopata? Chyba nie po prostu łatwo nim manipulować co Toi wykorzystuję.
A moje top 3:
1.Pain, Hidan, Itachi, Kakashi
2.Sasuke,Naruto, Jiraiya
3.Sasori, Shikamaru, Sakura i Hinata. Czy was też to wkurza, że między Naruto, a Hinatą nic się nie dzieje ona powiedziała mu, że go kocha i oddała za niego życie, a on nic, dobra kocha sakure, ale czemu jej tego nie powie? Jakbym miał czas zrobiłbym fanarta o nich.