autor zrobił sobie 2 tygodniowa przerwę, chapter 469 wychodzi w piątek 30 października.
całe 2 dni ? już się nie mogę doczekać . szczególnie ciekawi mnie rozmowa Sakury z Naruto . ciekawe co oa mu powie. ..
jak myślicie ??
to akurat będzie najmniej interesujący motyw następnego chapa :P czytanie jak bardzo jej zależny na Naruto i dlaczego są tak beznadziejni, że nie są w stanie sprowadzić Sasuke do Konohy, jest co najmniej żałosne i im mniej to zajmie stron tym lepiej :P
szczerze mnie też to denerwuję już od dawna tak naprawdę , te ciągłe gadanie " sprowadze sasuke do domu chuje muje dzikie węże. " przecież dla mnie to conajmniej bezsensu . to się tak przeciąga ,że aż żal dupe ściska. ale i tak jestem ciekawa co ona mu powie . co ten kishmoto wymyśli teraz..
tak jak się zapowiadało beznadziejny przejściowy chapter.. walkę szprota z raperem olano całkowicie, później podchody Ao z Danzo które nie wnoszą praktycznie nic, do tego dalsze przedłużanie na siłę obrad kage. W sumie jedyna warta uwagi informacja to zażyłości krasnala z Madarą. I generalnie jakby na tym się chapter skończył jako tako bym to zniósł, a tak po 9 stronie wzięło mnie na wymioty.. i nawet nie chce mi się pisać co było dalej :P
dzięki. właśnie skończyłam to oglądać xd. i przyznaję,że sakura mogłaby się bardziej postarać z tą rozmową . xd poprostu masakra. naruto nie jest już taki głuupi . żal z tego . ale ogólnie to chapter 5/10 .
jak ja przeczytałam takie texty ,że "kocham cię" , " nie lubie juz sasuke" i inne bzdety to myślałam ,że przez chwile ze czytam jakąś parodię :/
jak ja przeczytałam takie texty ,że "kocham cię" , " nie lubie juz sasuke" i inne bzdety to myślałam ,że przez chwile czytam jakąś parodię :/
No cóż Naruto nic nie powstrzyma przed zawróceniem Sasuke ze złej drogi, nawet takie głupie wyznania Sakury, która się ośmieszyła tylko tym wyznaniem. nawet naruto, wielki głupek jak widać nie uwierzył w jej słowa.
ta historia z odnalezieniem i sprowadzeniem sasuke do domu to taki melodramat xD bo i tak pewnie się skończy na tym ,że sasuke umrze ,bo napewno tak będzie i jestem tego przekonana xd . Taka historia o niespełnionej miłości..hhehe..żal z tego
hahahahah xd ale jak ta walka będzie między Sasuke a Naruto to wątpię,żeby naruto użył tej techniki przeciw ''przyjacielowi'' bo mógłby go tym zabić a on nie chce zabijac Sasuke xd ale twoja teoria tez mi sie podoba xd
to straszne co teraz wyprawia Sakura w mandze, szczególnie w tym ostatnim chapterze, jak dla mnie zdradza Naruciaka, z tym pomysłem, że sama z Kibą znajdzie Sasuke, jak dla mnie zawsze była prymitywna a tak w ogóle, to Sakura i Sasuke są bohaterami tej mangi i anime, których najbardziej nienawidzę, i mam nadzieje, że to Naruto nawróci Sasuke na dobra drogę, a nie ta samolubna rózowa dziewucha
Nie masz prawa wyzywać kogoś od pedałów tylko dlatego, że nie zgadzasz się z jego opinia, chcesz komuś nawrzucać to polecam onet czy wp tam możesz płukać swoje brudy, a nie zaśmiecasz to forum i robisz syf z każdego tematu. Jeśli uważasz ze możesz tu pisać co chcesz i o kim chcesz w takim wypadku oświecę cię - nie możesz.
może rzeczywiście nie powinno paść wiele złych emocji z mojej strony, bo niestety ci bohaterowie ostatnio mnie wkurzają; ale ty koles z tym pedałem to już przesadziłeś, może ty masz jakieś na prawdę problemy ze swoim ego? Polecam wizytę u psychologa lub psychiatry. I sie zastanów co piszesz, bo w realnym świecie za takie teksty mial byś źle.
Ale ja się zgadzam z twoją opinią , tylko próbuje w jakiś sposób bana dostać i nie moge
Ale dlaczego tak naprade ci na tym zależy? Co chcesz tym osiągnąć? Ale przynajmniej nie obrażaj forumowiczów, ale bohaterów.