PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33223
8,0 2 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

chapter 469

użytkownik usunięty

wie ktoś może gdzie można przeczytać chapter 469 ?

ocenił(a) serial na 8

autor zrobił sobie 2 tygodniowa przerwę, chapter 469 wychodzi w piątek 30 października.

ocenił(a) serial na 8
alan666

autor czy tłumacz?

ocenił(a) serial na 9
JAiMOJEaLTEReGO

autor i w tym tygodniu ma wyjść właśnie ten rozdział

użytkownik usunięty
Satou_Kain

całe 2 dni ? już się nie mogę doczekać . szczególnie ciekawi mnie rozmowa Sakury z Naruto . ciekawe co oa mu powie. ..
jak myślicie ??

ocenił(a) serial na 8

to akurat będzie najmniej interesujący motyw następnego chapa :P czytanie jak bardzo jej zależny na Naruto i dlaczego są tak beznadziejni, że nie są w stanie sprowadzić Sasuke do Konohy, jest co najmniej żałosne i im mniej to zajmie stron tym lepiej :P

użytkownik usunięty
alan666

szczerze mnie też to denerwuję już od dawna tak naprawdę , te ciągłe gadanie " sprowadze sasuke do domu chuje muje dzikie węże. " przecież dla mnie to conajmniej bezsensu . to się tak przeciąga ,że aż żal dupe ściska. ale i tak jestem ciekawa co ona mu powie . co ten kishmoto wymyśli teraz..

ocenił(a) serial na 8

tak jak się zapowiadało beznadziejny przejściowy chapter.. walkę szprota z raperem olano całkowicie, później podchody Ao z Danzo które nie wnoszą praktycznie nic, do tego dalsze przedłużanie na siłę obrad kage. W sumie jedyna warta uwagi informacja to zażyłości krasnala z Madarą. I generalnie jakby na tym się chapter skończył jako tako bym to zniósł, a tak po 9 stronie wzięło mnie na wymioty.. i nawet nie chce mi się pisać co było dalej :P

ocenił(a) serial na 8
alan666

Gdzie to po polsku jest , bo na manga library nie ma

JAiMOJEaLTEReGO

Na przykład tutaj http://ukrytawioska.com/naruto-469.htm .

użytkownik usunięty
ksiegarz5

dzięki. właśnie skończyłam to oglądać xd. i przyznaję,że sakura mogłaby się bardziej postarać z tą rozmową . xd poprostu masakra. naruto nie jest już taki głuupi . żal z tego . ale ogólnie to chapter 5/10 .

użytkownik usunięty

jak ja przeczytałam takie texty ,że "kocham cię" , " nie lubie juz sasuke" i inne bzdety to myślałam ,że przez chwile ze czytam jakąś parodię :/

użytkownik usunięty

jak ja przeczytałam takie texty ,że "kocham cię" , " nie lubie juz sasuke" i inne bzdety to myślałam ,że przez chwile czytam jakąś parodię :/

użytkownik usunięty

No cóż Naruto nic nie powstrzyma przed zawróceniem Sasuke ze złej drogi, nawet takie głupie wyznania Sakury, która się ośmieszyła tylko tym wyznaniem. nawet naruto, wielki głupek jak widać nie uwierzył w jej słowa.

ocenił(a) serial na 8

Niezła telenowela

użytkownik usunięty
JAiMOJEaLTEReGO

ta historia z odnalezieniem i sprowadzeniem sasuke do domu to taki melodramat xD bo i tak pewnie się skończy na tym ,że sasuke umrze ,bo napewno tak będzie i jestem tego przekonana xd . Taka historia o niespełnionej miłości..hhehe..żal z tego

ocenił(a) serial na 8

Jak go Naruto poczęstuje rasenganem to będzie "Przeminęło z wiatrem" xD

użytkownik usunięty
JAiMOJEaLTEReGO

hahahahah xd ale jak ta walka będzie między Sasuke a Naruto to wątpię,żeby naruto użył tej techniki przeciw ''przyjacielowi'' bo mógłby go tym zabić a on nie chce zabijac Sasuke xd ale twoja teoria tez mi sie podoba xd

użytkownik usunięty

to straszne co teraz wyprawia Sakura w mandze, szczególnie w tym ostatnim chapterze, jak dla mnie zdradza Naruciaka, z tym pomysłem, że sama z Kibą znajdzie Sasuke, jak dla mnie zawsze była prymitywna a tak w ogóle, to Sakura i Sasuke są bohaterami tej mangi i anime, których najbardziej nienawidzę, i mam nadzieje, że to Naruto nawróci Sasuke na dobra drogę, a nie ta samolubna rózowa dziewucha

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
JAiMOJEaLTEReGO

Nie masz prawa wyzywać kogoś od pedałów tylko dlatego, że nie zgadzasz się z jego opinia, chcesz komuś nawrzucać to polecam onet czy wp tam możesz płukać swoje brudy, a nie zaśmiecasz to forum i robisz syf z każdego tematu. Jeśli uważasz ze możesz tu pisać co chcesz i o kim chcesz w takim wypadku oświecę cię - nie możesz.

użytkownik usunięty
pusia_anusia

może rzeczywiście nie powinno paść wiele złych emocji z mojej strony, bo niestety ci bohaterowie ostatnio mnie wkurzają; ale ty koles z tym pedałem to już przesadziłeś, może ty masz jakieś na prawdę problemy ze swoim ego? Polecam wizytę u psychologa lub psychiatry. I sie zastanów co piszesz, bo w realnym świecie za takie teksty mial byś źle.

ocenił(a) serial na 8

Ale ja się zgadzam z twoją opinią , tylko próbuje w jakiś sposób bana dostać i nie moge

użytkownik usunięty
JAiMOJEaLTEReGO

Ale dlaczego tak naprade ci na tym zależy? Co chcesz tym osiągnąć? Ale przynajmniej nie obrażaj forumowiczów, ale bohaterów.

ocenił(a) serial na 8

chciałem się przekonać czy jest tu jakiś moderator