PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33244
8,0 2 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

ja zaliczam swój do Uchihy Madary a to dlatego że tak jak on uważam sie za najlepszego i ogólnie
madara jest do mnie podobny ( pod względem harakteru naturalnie ) A WY DO JAKICH POSTACI
PASUJECIE ?

ocenił(a) serial na 7
karbaro

Obito Uchiha, identycznie bym się zachował na jego miejscu wszyscy wiemy w jakiej sytuacji, a nie chcę spoilerować innym.

ocenił(a) serial na 10
Mikson97

i też byś w to wciągnął innych ?

ocenił(a) serial na 7
karbaro

Wiadomo nie do końca, ale - SPOILER - Po śmierci Rin rownież starałbym się jakoś zmienić ten świat, a jak wiadomo Cel uświęca środki.

ocenił(a) serial na 10
Mikson97

A w obecnej sytuacji która z postaci najbardziej do ciebie pasuje ? Mówimy tylko o charakterze więdz nawet postacie kobiece są dopuszczalne ja osobiście jestem mieszanką mandary i hinaty

karbaro

Hmm...po zastanowieniu się.Naruto Uzumaki,chłopak chcący zmienić świat na lepsze nie przy użyciu siły(jak Madara) ale przekonując innych do Miłości i wzajemnego szacunku,jestem identyczny jak on.

ocenił(a) serial na 10
Agron334

ale naruto całe swoje życie spędził na doskonaleniu swojej siły fizycznej jesteś pewien że bardziej nie pasujesz do nagato ?

karbaro

Nie wydaje mi się,to znaczy Nagato owszem dążył do pokoju na świecie,ale przy użyciu siły,jak Madara,przecież sam zaatakował Konohe i użył siły,aby mieszkańcy wioski poznali co to ból,strach,nienawiść i nie dążyli do tych "odczuć" tworząc pokój na świecie.

Agron334

Chociaż z drugiej strony zastanawia mnie wątek z Sasuke,Naruto czasem mówił do niego,że jeśli zajdzie taka potrzeba,to ZMUSI go przy użyciu SIŁY,aby wrócił do wioski/nawrócił się,jeśli będzie to konieczne,cóż,sądzę,że użycie SIŁY to ostateczna możliwość,także chyba mam jakieś powiązanie z "Dresem".

ocenił(a) serial na 10
Agron334

Tak tak mi bardziej chodziło o to jaki był nagato SPOILER zanim obito go zmieninił bo przecierz Akatsuki miało dążyć do pokoju dyplomatycznie bez przemocy chyba że do obrony za to naruto miał na początku gdzieś pokój na świecie dążył tylko do tego by stać się silniejszym aby wioska go zaakceptowała , według mnie gdyby nie ero senin i rozmowa z nagato naruto nadal miałby gdzieś pokój na świecie i wszelką dyplomację ale to tylko moje zdanie i nie chciałem cię niczym obrazić , pozdrawiam

karbaro

No spoko,właściwie to sam nie wiem,do kogo jestem podobny z uniwersum Naruto,może do Itachiego,który szanuje takie zasady moralne jak honor i uczciwość...

ocenił(a) serial na 10
Agron334

ja stawiam swój charakter na madare i hinate bo z nieśmiałego wszystko bojącego się idioty stałem się kimś o harakterze madary

karbaro

Właściwie to też na ogół jestem niesmiały,i jakoś nie potrafię tego zwalczyć,w sumie to charakter mam podobny także do Hinaty.

ocenił(a) serial na 10
Agron334

oooo to długa droga przed tobą przyjacielu mi samodoskonalenie ciała i charakteru zajeło mi z 8 - 10 lat ( na tę chwile mam 17 ) teraz jestem bandziorem który nie boi i się niczego i nikogo i potrafi przelecieć dziewczyne tak więdz powodzenia

ocenił(a) serial na 9
karbaro

do strusia bojowego.

ocenił(a) serial na 10
Beton_X

SERIO ? dlaczego ?

karbaro

Jestem podobna do:
Naruto, Kushina-krzykliwa oraz niecierpliwa/zdeterminowana, zostawiam niezły bałagan
Temari-uparta
Ino- też się czasem tak zachowuję, potrafię uderzać chłopaków(przypisane też do:Kushina)
Hinata-potrafię być nieśmiała
Deidara-Też jestem taka krzykliwa, ale nie, aż tak egoistyczna
Choji-Czasem nie potrafię uwierzyć w siebie
Jednym słowem-niezła mieszanka charakterów

ocenił(a) serial na 10
Deidara134

a to bład bo dziewczyna czy chłopak musi być zdecydowany i pewny siebie ja kiedyś miałem charakter hinaty A TERAZ ? MADARA tylko troche weselszy

Deidara134

Do Temari dochodzi złośliwość