PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33245
8,0 2 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

naruto movie 7

ocenił(a) serial na 10

Portal Naruto wbijam pl podał te informacje co o nich myślicie ?
duży udział w procesie tworzenia filmu będzie miał twórca Naruto - Masashi Kishimoto.
Niewykluczone, że film ten zwieńczy całą serię (od dawna pojawiały się informacje, że Naruto zbliża
się ku końcowi). Ponadto film ten jest również częścią większego projektu nazwanego "Otwarcie
nower ery Naruto", więc całkiem możliwe, że historia w nim zawarta będzie wprowadzeniem do
trzeciej części serii.

karbaro

Tylko co w nim ma być? Opowieść o potomku Naruto? Nie widzę w tym trzeciej serii, mam nadzieję że nie powstanie. Zapewne będzie tak jak Dragon Ball, za dwa lata powstanie jakiś kolejny film, potem kolejny a być morze jakieś Naruto GT z pod innego studia...

Godlo

może*

karbaro

Kaguye pokonają i co dalej nie wiadomo ;/

ocenił(a) serial na 10
zewral

kuż pokonali

ocenił(a) serial na 10
karbaro

błąd już pokonali

karbaro

pokonać pokonali w mandze ... ale nie w anime .. ogarnij

ocenił(a) serial na 10
zewral

ja mam ogarnąć ? w anime jak narazie walczą z obito i nie ma wzmianki o Kaguyi tak więdz się zastanów co piszesz

karbaro

Nie dawno została podana informacja, że manga kończy się za 5 tygodni i nie ma wzmianki o kontynuacji, a autor ponoć chcę realizować jakieś inne projekty. Po za tym chyba sam twórca zrozumiał, że spieprzył mangę i postanowił ją skończyć szybciej niż przypuszczał, więc prawdopodbnie nie będzie kontynuacji od twórcy, będą tylko jakieś filmy kinowe co dwa lata.